GBP USD for uke 4

Valutaparet GBP USD, snur ganske forventet der jeg solgte meg ut. Og det kan se ut som at det kan være en idet og kun observere dette valutaparet så langt. OM man ikke vurderer og shorte, paret. Noe jeg velger og ikke gjøre. Ser man på dailychart, så har markedet alle rede begynt og snu, og gå nedover igjen. Det med en større kraft en når den var bullish. Det vil si at vi nå har en sterkere neadgående trend.

Jeg kommer ikke til og vurdere og gjøre noe kjøp før/om valutaparet GBPUSD nærmer seg 1.9500 området. Som linjene jeg tegnet på tidligere som kan gi ett potensielt utfall, ser ut til og stemme. Jeg velger her og vente. Det er rett og slett fordi, at det her er ett ganske stort støtte området som viser at markedet igjen kan fortsette oppover. For i det store bildet er trenden bullish. Nedenfor er det en 4 H chart, som illustrerer ett potensielt utfall.

Så får nå, velger jeg og avvente og se, om vi kommer til og nærme oss 1.29500 området eller lavere. Her kommer jeg til og vurdere ett eventuelt kjøp fortløpende. Skulle det bli etter brudd, igjennom det støtteområdet, så er neste området 1.27636 området, pluss minus. Som illustrert på bildet nedenfor. Her ser man også en positiv utvikling i det større bildet på daily chart. Så her kommer jeg til som nevnt tidligere og vurdere ett eventuelt kjøp fortløpende.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *