GBPUSD trade 13.01.2020

Jeg åpnet en trade på valutaparet GBP/USD. 1.29841. Her legger jeg kun vekt på det tekniske aspektet av det. I den markerte blå sonen så var vi ett ganske stort motstandnivå. Dette nivået, ligger også etter en lang og god nedtur. Ofte har markedet ett behov for og “puste”. her tror jeg ganske enkelt at vil få en slik pustepause. Om bearish trenden har gitt seg er ende ikke sikkert men, jeg velger og tro når man ser på candelstick mønsteret at her vil det komme en videre opptur. Vi har linje 1 som første motstandnivå samt der jeg har tegnet inn linje 2 som andre motstandnivå. Det kan allikevel være tilfellet at den kan flyve avgårde videre oppover. Men hvor lang tid det vil ta er uvisst. Jeg har ingen take profitt på denne traden. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *