Oljeprisen 26 Mars

Oljeprisen har også fått kraftig juling i det siste. Og falt dramatisk. Den ligger i skrivende stund på litt over 26 dollar fatet. Hvor overraskende dette er, er egentlig uvisst. Rett og slett fordi at usikkerhet i verden er med på å drive opp prisen. Nå er det jo også fare for at produksjonen kan stoppe opp om man er virkelig uheldig. Men det blir dessverre bare spekulasjoner. På bildet nedenfor ser vi prisen slik den ligger nå 26 Mars. Den ligger i et konsolideringsområdet. Det er markert med blått. Det er her for meg vanskelig og tro vi skal mye lengre ned end det området vi er på nå. SELV om at ned til nederste støttenivå er på 16 dollar fatet. Noe som ikke er en halvering av det området vi er på nå. Så ingen ting overrasker meg ikke. Er man interessert i OLJE, og olje ETFer.

Oljeprisen har faktisk vært på sitt laveste siden 2003. Og man kan spørre seg, hvor lavt vil den og kan den gå? Det er nødvendig at verden og forbruker olje, og ikke bare begrenser produksjonen. Det er ikke alle som er like optimistiske på at Oljeprisen kommer til og stige med det første, når man leser på oilprice Hvor det blir spådd at oljeprisen KAN komme så langt ned som til 10 dollar per fat før den skyter fart opp igjen. Her er det mange meninger, og mye blekk. Hva som skjer med oljeprisen er forsåvidt kun tiden som kan vise. Men, vi har på den andre siden, OPEC landene, som kan være med på og få opp igjen prisen om de ønsker det. Nettopp ved og dempe produksjonen. Det er,uvisst om de landene som har vært ute etter og holde prisen nede vil skru igjen, og slakke ned produksjonen for og prøve å bidra med og stabilisere verdensøkonomien. barrons Skriver følgende om OPEC landene og USA- : Om Texas ville kutte produksjonen 10 prosent, og Saudi Arabia er villig til og kutte produksjonen med 10 prosent, og Russland er villig til og gjøre det samme.kan prisen komme seg opp igjen til tidligere nivå, og vil bare bare være “litt overforsynt”.

Der er for tiden veldig interessant og følge med på oljeprisen for tiden.

I det langsiktige perspektiv er tror jeg man kan være optimistisk. Det som kommer raskt ned kan gå raskt opp. Det som er relevant her, er hva man ser på som raskt. Kanskje man bør ha tålmodighet for å finne det ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *