Krypto ABC

Farer ved forhåndssalg av coins «presale»

Farer ved forhåndssalg

Farer ved forhåndsalg. Det er mange «suksesshistorier» når det kommer til kjøp av meme-coins. Der enkelte har investert et lite beløp, og tjent store penger på en stor oppgang. Dette trengs ikke og gjøre på et eventuelt forhåndssalg.

Forhåndsalg

Et forhåndssalg av meme-coins, betyr at du kan kjøpe de før de kommer ut på en kryptobørs. Da er det som regel en begrenset mengde med coins-som blir lagt ut. Før den blir offentlig på en kryptobørs for fri handel. Der man kan kjøpe og selge coinen slik man ønsker.

Det er mange som spekulerer i presale. Det er fordi at en meme-coin, kan øke betydelig i verdi når de blir lagt ut på en kryptobørs. Og det er akkurat her faktoren «risiko» ligger.

Det er meget fristende og kjøpe en meme-coin av akkurat denne grunnen, men det er også en stor risiko for tap.

Verdistigning

Coinene stiger som regel raskt i verdi. De blir pumpet opp, og profitten er veldig stor. Har man bare noen tusen coins, finnes det eksempler på de som har tjent flere tusen dollar og noen har tjent millioner på en slik oppgang. Men det er her risikoen er.

Selv om at prisen fyker avgårdet, kan prisen falle like raskt. Og da kan man bli sittende igjen med bare smuler, til og med mindre verdi en man gikk inn med. La oss ta noen eksempler

Bonk

Bildet ovenfor, viser prisutviklingen for kryptovalutaen «Bonk» Dette er et klassisk eksempel, av en meme-coin, og hvordan prisen stiger. Den stiger kraftig, som vi kan se blir prisen pumpet rett opp, før den faller tungt og rett ned igjen. Og den holder seg nede, noe som gjør at man har mistet mye av den profitten den hadde. Man mistet «Papirverdi».

Det er derfor det er veldig viktig og følge nøye med, og gjøre sine egne vurderinger når man skal selge.

Vurdering

Det som er krevende, er og vite når man skal selge. Det er fordi det finnes egne kryptohvaler som driver opp prisen. Det er grupper som følger med på, hva de skal kjøpe, når de skal kjøpe og når de skal selge en gitt kryptovaluta.

Det er derfor man bør være meget observant. Det er denne faren som er størst, og kan gjøre at man går glipp av en eventuell stor profitt.

Rett og slett fordi at likviditeten blir tatt ut av den aktuelle coinen, og flyttet over til en annen coin. Det er en ny coin, som kommer ut. Der går de inn og gjør akkurat det samme. De kjøper store kvanta av coins, pumper den opp. For så og gå ut igjen, prisen synker og det er mange som kun blir stående igjen med smuler.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display