Bitcoin

Bitcoin minibank innovatøren CoinFlip utvider i 2024

Bitcoin-minibank-innovatøren CoinFlip utvider i 2024.

Bitcoin-minibank-innovatøren CoinFlip utvider i 2024. Hos CoinFlip har vi alltid satt kunden i sentrum med vår dedikerte 24/7 kundestøtte og konkurransedyktige gebyrer. Dette har vært en nøkkelstrategi som har skilt oss fra konkurrentene og gjort oss til verdens største kioskoperatør målt etter transaksjonsvolum. Bitcoin ATM, er det Engelske ordet for Bitcoin Mininbank.

I det kommende året, 2024, står vi overfor betydelig vekst og innovasjon. Våre planer inkluderer å utvide vårt produktspekter utover kioskvirksomheten. Vi ser frem til å utvide vår globale tilstedeværelse, berike CoinFlip-økosystemet og levere en sømløs opplevelse for våre verdifulle kunder.

Historien om CoinFlip

Den begynte for ni år siden på mitt dormrom ved Northwestern University. Før etableringen av selskapet utførte jeg en rekke oppgaver, fra finanspraksisplasser til salg av Cutco-kniver. På den tiden var Bitcoin og andre kryptovalutaer i rampelyset, med verdier som nådde nye høyder. For eksempel hadde bitcoin i 2013 nettopp passert 1 000 dollar per mynt, noe som var bemerkelsesverdig på den tiden.

krypto online en utfordring

I denne perioden var kjøp av krypto online en utfordring, og transaksjonsbehandling tok lang tid. Møter ansikt til ansikt for å gjennomføre transaksjoner var vanlige. Dette førte til min erkjennelse av behovet for et tryggere, mer skalerbart og praktisk alternativ. Svaret ble en kiosk – en plattform for raske transaksjoner, en kontantinngang, 24/7 kundestøtte og eliminering av behovet for fysiske møter. Målet var å forenkle kryptoopplevelsen og tilby et pålitelig alternativ til tradisjonelle banktjenester.

Nylig har LA Times publisert en artikkel om svindel hvor en falsk advokat ledet et offer til en minibank for kjøp av digital valuta. Denne praksisen, selv om gammel, understreker hvordan svindlere bruker Bitcoin-minibanker for å bedra folk for store summer. Ifølge Federal Trade Commission er dette en økende trend. Hvordan håndterer CoinFlip denne utfordringen?

Ved å tilpasse og restrukturere setninger har jeg forsøkt å skape en ny versjon som unngår plagiat, samtidig som den beholder essensen av informasjonen.

CoinFlip

Vi hos CoinFlip legger stor vekt på samsvar med regelverk. Forbrukerbeskyttelse og overholdelse av forskrifter er kjerneverdier for oss. Som en offisielt registrert pengeoverføringstjeneste, følger vi nøye med på AML- og KYC-reguleringer. Våre kiosker er utstyrt med sikkerhetstiltak og informasjon for å advare kunder om mulige svindel. Kryptotransaksjoner registreres på blockchain, en uforanderlig og offentlig tilgjengelig database, som gir politiet effektive verktøy for å følge pengestrømmen, straffeforfølge kriminelle og inndra urettmessig oppnådde gevinster.

Ved usikkerhet eller spørsmål er vårt 24/7 kundestøtteteam alltid tilgjengelig for å veilede våre kunder gjennom hvert trinn.

Bitcoin-minibanker får oppmerksomhet fra lovgivere, regulatorer og forbrukeradvokatgrupper som ønsker å beskytte mot svindel og høye gebyrer. Er dette positivt?

Regulering spiller en avgjørende rolle i å sikre alle involverte. Det er oppmuntrende å se lovgivere interessert i kryptoutdanning og støttende for bransjens suksess. Utdanning er nøkkelen – vi må bidra til at de forstår fordelene med digitale eiendeler og viktigheten av en trygg vei for kontanttransaksjoner.

Regulert

Viktig å merke seg er at rommet er regulert, og Bitcoin-minibanker deler ikke unike finansielle risikoer. Derfor er det viktig for regulatorer å forstå hvordan Bitcoin-minibanker opererer og våre omfattende etterlevelsesinnsats.

Lovgiverne har gjort fremskritt i å utforme lover, viser proaktivitet og en økende forståelse av kryptolandskapet. Selv om det er en pågående reise, er forpliktelsen til å forstå og regulere kryptorommet et positivt signal, og gir grunnlaget for et trygt og blomstrende miljø.

Januar

Fra januar vil California begrense kryptominibanktransaksjoner til 1 000 dollar per dag per person ifølge Senatets lovforslag 401, signert av guvernør Gavin Newsom. Noen Bitcoin-minibanker annonserer grenser opptil 50 000 dollar. Den nye loven forbyr også Bitcoin-minibankoperatører å kreve gebyrer over 5 dollar eller 15 prosent av transaksjonen, avhengig av hva som er høyest, fra 2025. Hva synes du om den nye lovgivningen?

Jeg forstår og verdsetter innsatsen fra Californias lovgivere for å beskytte forbrukerne. Selv om intensjonene bak loven er gode, gir den dessverre begrenset beskyttelse og hemmer innovasjon. Loven ignorerer føderale rapporteringskrav, reduserer informasjon samlet inn fra forbrukerne og gir mindre informasjon til politiet som etterforsker svindel. Som kryptominibankoperatør i California ønsker vi å være en ressurs for lovgivere, fremme innovasjon og samtidig bevare forbrukerbeskyttelse.

Hvilke fordeler tilbyr kryptominibanker

Kryptominibanker bidrar til utbredt aksept av kryptovalutaer ved å tilby en fysisk, brukervennlig grensesnitt som gjør digitale eiendeler mer tilgjengelige. Deres tilgjengelighet 24/7 og øyeblikkelige transaksjonsmuligheter svarer på etterspørselen etter raske og praktiske kryptotransaksjoner. CoinFlips døgnåpne kundestøtte gjør det enkelt for brukere å stille spørsmål i sanntid, noe som er vanskelig på online børser.

Kryptominibanker fungerer også som en bro mellom tradisjonell og digital finans, slik at brukere av kontantinnganger kan konvertere dollar til kryptovalutaer og vice versa. På global skala hjelper kryptominibanker med raske transaksjoner til venner, familie eller bedrifter i utlandet, uten forsinkelser og dyre veksel- eller overføringsgebyrer.

Vil antallet Bitcoin-minibanker øke

I USA kan vi forvente en mulig vekst for krypto-minibanker, men strammere reguleringer kan utgjøre utfordringer, spesielt for mindre operatører. Samtidig ser vi økende internasjonal etterspørsel etter krypto-minibanker, da flere søker alternative metoder for rask pengeoverføring til utlandet, formuesbygging, og deltakelse i den nye digitale økonomien.

Global inflasjon, spesielt i land som Argentina, forventes å øke behovet for stabile overføringsalternativer, noe som gjør krypto-minibanker stadig mer relevante. Utviklingsland med usikre banksystemer kan også se en økning i etterspørselen etter disse kioskene, da de tilbyr desentraliserte og stabile transaksjoner, spesielt i områder preget av konflikt eller manglende infrastruktur.

Reguleringen av kryptovaluta varierer fra stat til stat (for eksempel unntar California krypto-minibanker fra lisenskrav for virksomheter som driver med pengeoverføring). Utgjør de forskjellene i regelverket mellom statene en betydelig utfordring?

Selv om det å manøvrere mellom ulike regelverk kan være utfordrende, er det en positiv side ved denne desentraliserte tilnærmingen. Fleksibiliteten som tilbys statene gir rom for tilpasning hvis det nasjonale regelverket skulle komme til kort.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *