Ukentlig analyse valuta

Ukentlig analyse eurusd og jpy Juni

Intro

Det er ingen åpenbare trades, og forrige uke var meget krevende for valutamarkedet. Det er ingen gode muligheter og gripe på noen av valuta parene. Skal man være safe, så gjelder det og ha følelsene under kontroll om man er en sving trader. Og vente på en god set up,. Og scalpe markedet er mulig, men disse analysene er ment for sving traders. Derfor er det best og sitte på sidelinjen og se hvordan markedet utvikler seg i løpet av uken.

EUR/USD

eurusd -analyse - juni valutaen.no

krevende valuta

Euroen mot dollaren har vært et meget krevende valuta og trade forrige uke. Den er nå ved et turning point. Den ligger i en uptrend og er litt overkjøpt. Men det er veldig, lite. Det er en komplisert start, og mye avhenger av åpningen over helgen. Vi har en doji, som mange ser på som at markedet kan snu, dette valuta paret, er det best og ikke trade på kort sikt, men og observere. Selv om det har en korrelasjon sammen med GBPUSD. Retningen på eur/usd har nesten aldri vært så vanskelig og se som nå. Det ligger et kraftig motstands området, ovenfor dette paret og. Så her er det mye usikkerhet, og passer aller best for scalpere, for og hente veldig profit på korte posisjoner. Et brudd over 10254, kan uansett gi muligheter. Men for nå, så er det best og sitte på sidelinjen med dette valuta-paret.

GBP/USD månedlig

GBPUSD

Valuta paret GBPUSD, er nesten i samme situasjon som eur/usd. Men har litt mer og gå på, å er litt mer Bullish. Det har en større kraft, og flere kjøpere som er inne i bildet her. Det er fortsatt et sterkt bullish candle på månedlig timeframe, og er fortsatt litt oversolgt der. Det stanger allikevel mot et veldig sterkt motstands området. Men som man kan se, har det trengt igjennom et lite et. Mange kjøpere og litt oversolgt, alle rede.

GB/PUSD ukentlig

Det er de samme tendensene på månedlig som på ukentlig chart, som vi ser her. Det er mange kjøpere inne i bildet. Det er et stort solid og godt, bullish candle. Men er ikke fullt så oversolgt. Det har dannet seg et lite støtte nivå under. Det er godt mulig det vil bli en pustepause, det er ikke noe stort kjøpssignal man bør hoppe inn i akkurat nå

GBP/USD DAILY

Entry point

Det er ikke noe bra entry point og gå inn i dette valuta paret. Det er fire bullish candle etter hverandre. Det er litt overkjøpt. Ikke noen åpenbare signaler på og gå inn. Kjøper man nå, er det ren gambling. Så her blir det og vente å ser på om det blir noen formasjoner. Kommer vi ned til støtte området kan det bli muligheter for et potensielt kjøp. Skulle GBPUSD fortsette videre oppover, er det en sannsynlighet at EURUSD følger etter. Men for nå, så er det ikke noen åpenbare sving trades og komme seg inn i, og markedet egner seg best også her for scalpere.

EUR/JPY

EUR/JPY

EUR/JPY er det bare og holde seg unna for øyeblikket. Det er litt overkjøpt, men har en god del kraft oppover. Det er et støtte området ved 147.914 området. Og det er ingen åpenbare lette trades og ta for øyeblikket. Det som kan skje, er om eur/pjy går ned. Så kan anti korrelasjon få eur/usd og gbp/usd til og fortsette videre oppover. Dette valuta-paret er det bare og sitte å observere, sammen med gbp/usd og eur/usd

GBP/JPY

GBP/JPY

GBP/JPY er det et litt annet bildet. Som kan gi oss hint om hva som kan skje. Det er noen gode støtte områder som ligger nedenfor. Men det har vært mange kjøpere inne i bildet tidligere. Så om det er og få en tilbaketrekning, er ikke usannsynlig. Kommer det, da kan det oppstå en eventuell kjøpsmulighet og en god oppgang. GBP/JPY har alle rede trengt igjennom et motstands området. Det kan komme en tilbakegang under dette nivået, men da vil det ikke være nødvendig med like stor kraft for og komme seg igjennom neste gang. Og som nevnt ovenfor, så gjelder anti korrelasjon. Når EUR/USD og GBP/USD går opp har yen parene en tendens til og gå ned, og vis versa.

USD/JPY

USD/JPY

USD/JPY, viser at det har vært en stor oppgang, og en liten nedgang før den nå er på vei opp igjen. Den ligger ved et støtte området. Kommer den ned til 138.748 området, kan man begynne og se på en kjøpsmulighet. Dette valuta paret, forsøker og komme seg opp igjen. Det er på vei til en reverse head and shoulders. Men her og er det vanskelig og si noe mer. Det man bør se etter er en nedgang, for i det store bildet på månedlig basis er det bullish. Men for nå, er det et marked for scalpere og ikke sving tradere.

Disclamer

Disclamer. Investering av ekte penger, involverer tap av penger. Og disse analysene må kun sees på som underholdning. Og det må ikke investeres på bekostning av disse analysene. Skal du investere ekte penger, gjør dine egne vurderinger på hva slags opplysninger du vil investere ut i fra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *