valutaen

Norges Kryptomagasin. For deg som liker kryptovaluta, Blockchain & AI-Teknologi.

Ukentlig analyse valuta

Analyse av Litecoin 16 Juli 2023

Analyse av Litecoin 16 Juli 2023

Analyse av Litecoin 16 Juli 2023

Litecoin ukentlig chart

Litecoin-teknisk-analyse-16-juli-2023-ukentlig-chart-valutaen.no_

Ser vi på ukentlig cahrt av Litecoin, kan vi se at den har hatt en fin jevn stigning i trenden. Bevegelsene har vært små de ukene, trenden har gått oppover meget stabilt.

Litecoin er ved et meget interessant punkt. Den er ved et suportområdet som også er et motstandsområdet. Det er ved 94.22 ish. Den har vært opp en liten tur, før den duppet ned igjen.

Litecoin er nå bullish, på ukentlig chart

Litecoin daglig chart

Dagli chart viser oss, også de veldig små bevegelsene. Den har hatt noen higher hihgs. Det er små bevegelser og ikke noe annet en to alternativer når det gjelder og investere i denne. Enten og scalpe, eller, buy and hold. Med tanke på den uptrenden Litecoin har. Er den også bullish, på daglig chart.

Det kan se ut til at den holder på og bygge opp til noe større, slik det ser ut her.

Fundamental analyse

Her må man se på det fundamentale bildet. Og det kan være at, Litecoin er i en fase hvor den skal halveres. Det kan bety at det er «stille før stormen». Det er lite med selgere, siden det nå er mange som spekulerer i at halveringen skal gi Litecoin en god «boost» oppover.

Det er og lite kjøpere, men det er som man ser. Litt flere kjøpere en selgere, det er grunnen til at trenden går oppover. Selv om at den beveger seg ganske rolig oppover.

Når Litecoin-halveringen, er fullført. Blir det et spørsmål om supply and demand. Det vil da bli mindre Litecoin, som er tilgjengelig. Noe som vil gi, økt etterspørsel. Noe som igjen driver opp prisen.

Oppsummert

Det har vært relativt liten bevegelse i Litecoin. Den er ved et støtteområdet, samt et motstandsområdet. Den viser bullish, tendenser. Det er uptrenden en bekreftelse på. Slik det er nå, er det ikke noe signal på en at trenden skal snu. Og man må se på det fundamentale, fremfor det tekniske når det gjelder denne kryptovalutaen.

Det er nok en krypotvaluta, det kan lønne seg og kjøpe, for så og sitte stille i båten. Til Litecoin-halveringen 2 agust.

Disclamer

Investering av ekte penger, involverer tap av penger. Og disse analysene må kun sees på som underholdning. Og det må ikke investeres på bekostning av disse analysene. Skal du investere ekte penger, gjør dine egne vurderinger på hva slags opplysninger du vil investere ut i fra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *