Krypto Nyheter

Indonesias myndigheter vil lansere en nasjonal kryptobørs

Indonesias myndigheter vil lansere en nasjonal kryptobørs

Indonesias myndigheter vil lansere en nasjonal kryptobørs denne måneden.

Den indonesiske regjeringen vil endelig lansere sin nasjonale kryptobørs denne måneden og forventer at plattformen vil starte handel i løpet av de kommende ukene.

Det er i følge nyhetsbyrået Tempo. Uttalte at landets tilsynsmyndighet for handel med råvarer og futures, kjent som Bappebti, planlegger å lansere børsen denne måneden etter flere utsettelser.

Norge

I sterk kontrast til de norske myndigheters holdninger til krypto, som ønsker og forby alt som har med krypto og gjøre. Ser vi til utlandet, og det stikk motsatte skjer. Det er muligheter i Kryptovaluta, og de som er først ute. Ja, det får og et bra forsprang.

Didid Noordiatmoko

Bappebtis leder Didid Noordiatmoko, utalte følgendet. Alle kryptotransaksjoner kunne gjennomføres via plattformen. Fem hundre og en kryptovalutaer har fått godkjenning for handel på børsen.

KYC-prosedyrer

Børsen vil gå live etter flere utsettelser Noordiatmoko sa at Bappebti ble enige om regler for børsen, og la til at diskusjonene involverte KYC-prosedyrer (Know Your Customer). Den offisielle bemerket også at handel på børsen vil tilbys gjennom en integrert applikasjon, som Bappebti allerede hadde testet.

«I går gjennomførte vi systemintegrasjonstester mellom handelsmenn, børser, clearing og depot,» sa Didid.

Planlagt å lanseres i desember 2022

Den nasjonale børsen i Indonesia var planlagt å lanseres i desember 2022, men ble utsatt til juni 2023.

Noordiatmoko sa også at tilsynsmyndigheten planlegger å begrense salg av krypto til lokale transaksjoner, samtidig som de følger med på internasjonale markedsutviklinger og standarder.

Indonesias handelsminister, Zulkifli Hasan, har blitt informert om børsens fremgang. Hvis alt går som planlagt og det ikke blir noen ytterligere, bemerkninger.

Kommer tilsynsmyndigheten utstede en tillatelse som gir lisensierte handelsmenn en måned til å bli med på plattformen.

Når kommer Norge

Det kommer til og ta mange år, og mange unnskyldninger før vi nordmenn får samme mulighet. Unnskyldningene kommer, når de som var først ute har dratt nytte og tjent store penger på teknologien.

Det er bare og gratulere Indonesia. Enkelt og greit, mulighetene åpner seg.

Men helt til slutt. Er det egentlig, nødvendig?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *