Bitcoin

Hvorfor jeg mener Bull Run har begynt

Hvorfor jeg mener Bull Run har begynt

Hvorfor jeg mener Bull Run har begynt. Jeg har skrevet mye om bull run, og at det alle rede er i gang. Ikke alle, ser slik på det. Og det er mange som venter på at Bitcoin sitt bull run, skal begynne. Men etter mitt syn, har det alle rede begynt. Hva mener jeg med det? Siden vi alle rede har fått en kraftig nedgang? Det er et spørsmål om tolkning.

Nedgang

Nedgangen er ikke og diskutere. Den Bitcoin hadde mye positiv omtale, når den låg på 30 000 dollar ish, området. Før den snudde og fikk en nedgang. Dette er etter mitt syn, kun en kjøpsmulighet. Siden det kun, etter mitt syn er en reatreace. Noen ser på det som et bearish move, siden vi har hatt en nedgang i prisen. Ja den har vært betydelig. Den har gått ned flere tusen dollar, men i en slik kryptovaluta med en høy volatilitet og har den i det store bildet hatt en ganske stor oppgang. Og alle kryptovalutaer og forsåvidt andre verdipapirer har en reatreace på alle tidsrammer. Hva mener jeg med det?

Tid og perspektiv

Det handler rett og slett om, hva slags perspektiv man har. Kortsiktig, så har det vært et bearmarked. MEN, for de som er langsiktig inne i Bitcoin. Og forsåvidt mange andre kryptovalutaer. Så har vi bitcoin, kun vært i en korreksjon slik jeg ser det. Og da bør være en mulighet til og kjøpe seg inn mer i denne kryptovalutaen.

Bitcoin daily chart

Hvorfor jeg mener Bull Run har begynt
Hvorfor jeg mener Bull Run har begynt

Bitcoin sin trend

Som vi ser på bildet ovenfor, så har bitcoin hatt en god nedgang. Men allikevel så har vi en positiv trend på den daglige charten. Jeg er inne i denne kryptovalutaen langsiktig, og da snakker jeg om et perspektiv på flere år. og da er ikke dette noen stor nedgang. Den har nå i tillegg, også begynt og flate litt ut. Og en liten suportlinje på ukentlig basis, har nå begynt å forme seg. Og ligger ved et støtteområdet. Uansett, så ligger denne kryptovalutaen, an til og bygge opp en god og videre oppgang. Selv om at et av nøkkelområdene er ved 30 000 området. Jeg ser på dette, kun som en mulighet til å kjøpe seg inn på i et bedre perspektiv.

Disclamer

Investering av ekte penger, involverer tap av penger. Og disse analysene må kun sees på som underholdning. Og det må ikke investeres på bekostning av disse analysene. Skal du investere ekte penger, gjør dine egne vurderinger på hva slags opplysninger du vil investere ut i fra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display