Krypto Nyheter

Elon Musk kryptorykter

Elon Musk kryptorykter

Elon Musk kryptorykter. I løpet av året har Elon Musk gjennomgått en bemerkelsesverdig forvandling av Twitter. Som nå er omdøpt til X, og har nå rettet blikket mot å skaffe seg pengeoverføringslisenser over hele USA. Dette er en intrikat prosess som krever godkjenning stat for stat. Musk kunngjorde nylig en viktig milepæl på X’s vei mot å bli en sentral aktør innen kryptobetalinger. 10 lisenser for å flytte penger mellom amerikanske stater.

Utvikling

«Progress,» uttalte Musk entusiastisk til X, som svar på en dedikert X-fan-konto. Dette skjedde i respons til en rapport fra The Street, som beskrev den imponerende utviklingen og karakteriserte den som en «bevegelse mot kryptobetalinger.»

Oktober

I oktober ble det lekket informasjon fra en virtuell «all-hands» møte hos X. Der Musk avslørte sine ambisiøse planer om å utvide X’s finansielle tjenester. Dette ble møtt med stor interesse fra ledende skikkelser innenfor bitcoin og kryptosfæren. Dette ble det spekulerte i om dette kunne være startskuddet for en «kritisk masse» av kryptoadopsjon.

Oppdatert versjon

Musk, som tidligere har uttrykt ønske om å gjøre X til en «oppdatert versjon» av PayPal. Det har utvilsomt påvirket prisene på kryptovalutaer som bitcoin og dogecoin gjennom årene. Hans teasere om kryptointegrasjon og -adopsjon har vært en betydelig katalysator for oppgangen.

Dogecoin, den meme-inspirerte kryptovalutaen som Musk en gang humoristisk ble kalt «CEO» for. Har opplevd en økning på nesten 20% de siste 24 timene. Dette skjer i kjølvannet av prisstigningen for bitcoin, ethereum og XRP, og før en forventet nyhetssprengning fra Wall Street.

Egen kryptovaluta

I en hardnakket benektelse i august avviste Musk spekulasjoner om at X ville lansere sin egen kryptovaluta. Dette har ført til spekulasjoner om at plattformen heller vil integrere eksisterende kryptovalutaer. Musk har personlig bekreftet at han innehar bitcoin, ethereum og dogecoin, mens Tesla, selskapet han leder, eier nesten 300 millioner dollar av bitcoin og aksepterer dogecoin som betaling for varer.

Før han kjøpte Twitter i fjor for den imponerende summen av 44 milliarder dollar. Vurderte Musk å skape en helt ny sosial medieplattform basert på blockchain. Dette prosjektet kunne inkludert et betalingssystem basert på dogecoin, den semi-seriøse kryptovalutaen som Musk selv hadde støttet finansielt.

Kryptobetalinger

Som vi ser, skaper Elon Musk’s X bølger i finansverdenen, og det ser ut til at kryptobetalinger vil spille en betydelig rolle i fremtiden. Vi følger spent med på utviklingen og ser hvordan X vil forme den digitale økonomiske landskapet i årene som kommer. Følg med for oppdateringer på denne spennende reisen inn i kryptoens verden! 🚀💰

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display