Krypto Nyheter

Filippinenes SEC blokkere tilgangen til Binance

Filippinenes SEC blokkere tilgangen til Binance

Filippinenes SEC blokkere tilgangen til Binance. I den siste utviklingen innen kryptoverdenen har Filippinenes Securities and Exchange Commission (SEC). Nå iverksatt tiltak for å blokkere tilgangen til den verdensledende kryptobørsen Binance. Dette kommer i kjølvannet av at Binance-sjefen nylig trakk seg og erklærte seg skyldig i å ha brutt amerikanske lover mot hvitvasking av penger.

Nødvendig lisens

Filippinenes SEC kunngjorde at Binance-operatøren ikke er registrert som et selskap i landet. Og opererer uten nødvendig lisens og myndighet for å tilby eller selge verdipapirer. Denne handlingen markerer et viktig skritt fra myndighetene for å regulere kryptomarkedet og sikre at operatører overholder gjeldende lover og forskrifter.

Ifølge SEC vil tilgangen til Binance bli fjernet i løpet av de neste tre månedene. Dette i tråd med den nylig utstedte veiledningen den 28. november. Dette gir filippinske brukere en tidsramme for å trekke ut investeringene sine fra plattformen. For å styrke denne blokkeringen har SEC også bedt teknologigiganter som Alphabet’s Google og Facebooks morselskap Meta. Om å forby onlineannonser fra Binance i Filippinene. De advarer samtidig de som promoterer plattformen eller overtaler andre til å investere, om potensielle strafferettslige konsekvenser.

Betydning og Konsekvenser

Binance-sjefen, Changpeng Zhao, trakk seg som administrerende direktør etter å ha erklært seg skyldig i å ha forsettlig forårsaket manglende opprettholdelse av et effektivt program mot hvitvasking av penger. Dette markerer en betydelig vending for en av de mest innflytelsesrike aktørene i kryptoverdenen.

Økende reguleringer

I en tid med stadig økende reguleringer innen kryptomarkedet, er Filippinene nå i ferd med å styrke sin håndheving. For filippinske investorer er det viktig å være oppmerksomme på disse endringene og handle i samsvar med gjeldende forskrifter. Vi følger nøye med på utviklingen og vil oppdatere deg med de siste nyhetene i kryptoverdenen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *