Krypto NyheterKryptovaluta

Når treffer Shiba Inu 1 dollar merket

Når treffer Shiba Inu 1 dollar merket

Når treffer Shiba Inu 1 dollar merket. Shiba Inu, det populære kryptovalutaprosjektet som startet som en meme coin til Dogecoin. står overfor spennende endringer med innføringen av Shibarium, et layer-2 nettverk. Som nå planlegger å begynne å brenne SHIB-tokens fra januar 2024. Denne artikkelen dykker inn i detaljene og utfordringene knyttet til Shibariums brenningsprosess, av coins. Og stiller spørsmålet: Vil Shiba Inu noensinne nå $1? Nå skal det ha blitt lagt en ny «plan» for og drive opp, prisen til Shiba, i følge watcher.guru

Shibariums «Brenningsplan»

Ifølge informasjonen fra Shiba Inu-teamet vil 70% av transaksjonsgebyrene på Shibarium bli brukt til å brenne SHIB-tokens. De gjenværende 30% vil være øremerket for å opprettholde nettverket, sikre en smidig og effektiv drift. Dette er en strategi som er designet for å redusere tilgjengelig tilbud av SHIB i sirkulasjon.

Utfordringen med 3 Billioner Tokens Årlig

Selv om Shibarium har ambisjoner om å brenne 3 billioner tokens årlig. Reiser artikkelen tvil om dette er tilstrekkelig for å få SHIB til å nå $1 i vår levetid. Dette skyldes det enorme antallet SHIB-tokens i omløp, som utgjør 589 billioner, og det relativt lave antallet eiere på bare 1,3 millioner. Ettersom adopsjonen ikke har klart å holde tritt med sirkulasjonen, kan prisen enten falle eller forbli stabil.

Tidslinjen: 98 År til $1?

Basert på nåværende estimater konkluderer artikkelen med at selv om Shibarium opprettholder brenningen på 3 billioner SHIB-tokens årlig, vil det ta hele 98 år før Shiba Inu når $1. Dette presenterer en utfordrende virkelighet for investorer og entusiaster som håper på raske gevinster.

En Smal Sti mot $1

Artikkelen spekulerer videre i at for å ha reelle sjanser til å nå $1 før vår levetid er over, må Shibarium intensivere brenningen betydelig, brennende mer enn 100 billioner tokens hvert år. Dette ville kreve en betydelig innsats og støtte fra det voksende Shiba Inu-samfunnet.

Samlet sett gir artikkelen et realistisk perspektiv på Shiba Inus ambisjoner om å nå $1, og den understreker betydningen av å følge med på utviklingen av Shibarium og hvordan brenningsprosessen vil påvirke SHIBs pris i fremtiden.

Kvanta

Tanken om å bli millionær ved å investere i meme coins har blitt et lokkende perspektiv for mange kryptoinvestorer. Men nøkkelen til suksess ligger i å se utover den enkle målprisen på 1 dollar per token. Å forstå at dette er en investering i volum, ikke bare en individuell enhet, er avgjørende for å maksimere avkastningen. Så om Shiba når en dollar eller ikke, noe som det ser mørkt ut nå. Er det mange som eier store kvanta av denne kryptovalutaen. Det betyr ikke at man ikke er sikret en klekkelig gevinst, om den følger med i «krypto- bullrunnet. Noe av denne artikkelen ble tatt i fra watcher.guru

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *