Krypto NyheterKryptovaluta

BONK Solana’s Hundeinspirerte Krypto i Toppsjiktet

BONK Solana’s Hundeinspirerte Krypto i Toppsjiktet

BONK Solana’s Hundeinspirerte Krypto i Toppsjiktet. Historie blir skapt i dette øyeblikket, i det minste hvis du anser skjebnen til hundeinspirerte meme-kryptoer som et gyldig emne for historisk undersøkelse.

Tirsdag

På tirsdag oppnådde den oppadgående Solana baserte hunde-tokenen BONK. Een annen betydningsfull milepæl. Den befinner seg nå blant de tre øverste «hunde-tematiserte myntene» etter markedsverdi, etter å ha avsatt Ethereum-baserte FLOKI, inspirert av Shiba Inu, tidligere i dag.

443 millioner dollar

BONK har for øyeblikket en markedsverdi på nesten 443 millioner dollar, ifølge CoinGecko. Dette er nok til å gli forbi FLOKI, meme-mynten skapt i 2021. Den oppstod som en hyllest til Elon Musks Shiba Inu, som for øyeblikket bærer en markedsverdi på 422 millioner dollar.

Det har vært en fantastisk høst for BONK, som har økt med utrolige 876% de siste månedene. I en periode fra slutten av oktober til slutten av november skjøt mynten opp hele 1,700%. Siste døgn steg BONK ytterligere 24%. Og nådde enda en ny all-time high på 0.00000731 dollar rett før denne artikkelen ble publisert.

Disse gevinstene har nå satt den en gang beskjedne BONK. I (relativ) nærhet til titanene i hunde-mynt-universet: Dogecoin (DOGE) og Shiba Inu (SHIB).

Mens BONK nå kan glede seg over å konkurrere om toppstatus (tre) med disse anerkjente meme-myntene, er veien langt fra å representere den beste i show: DOGE innehar for øyeblikket en markedsverdi på nesten 13 milliarder dollar. SHIB har en verdi på litt over 5.5 milliarder dollar.

Suksess

Mye av BONKs nylige suksess kan tilskrives den stigende fremgangen til dets overordnede nettverk, Solana. Hunde-mynten har fanget oppmerksomheten til investorer i krypto-verdenen, og populariteten har økt i takt med Solanas generelle suksess.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display