Krypto NyheterKryptovaluta

BONK med en vekst på 750 prosent – Slår DOGE & SHIB

BONK med en vekst på 750 prosent – Slår DOGE & SHIB

BONK med en vekst på 750 prosent – Slår DOGE & SHIB. I den dynamiske verdenen av kryptovalutaer har BONK kryptovalutaen nylig tatt rampelyset med en imponerende økning på 750 prosent. I løpet av den siste måneden, og har dermed overgått andre ledende meme-mynter som DOGE og SHIB. Denne bemerkelsesverdige veksten har fanget oppmerksomheten til handelsmenn og investorer over hele verden og plassert BONK i rampelyset som en av de mest spennende kryptovalutaene for øyeblikket.

BONK’s Reise på Solana Blockchain

BONK opererer på Solana-økosystemet og har nylig gjennomgått en betydelig prisendring, som fanget oppmerksomheten til det bredere kryptomarkedet. Denne kryptovalutaen, ble opprinnelig skapt som en meme-mynt,og har opplevd en bemerkelsesverdig oppgang de siste dagene. Dette har skapt positive følelser blant investorer, på global basis. Imidlertid har den nylige nedgangen i prisen ført til spekulasjoner blant kryptoentusiaster om hva fremtiden har i vente for BONK.

Listet på Coinbase og Støttet av Binance

BONK har nylig blitt notert på Coinbase. En av de ledende kryptobørsene, og dette kunngjøringen, som kom 14. desember, førte til en betydelig økning i BONK-prisen. I tillegg til Coinbase-noteringen har BONK også fått støtte fra Binance. Som er en annen fremstående kryptobørs, som har kunngjort nullgebyrshandel for BONK. Denne doble støtten har gitt ytterligere drivstoff til BONKs opptur, og mynten har nå plassert seg blant de beste meme-myntene i markedet.

Handelsvolum overgår DOGE og SHIB

Per nå har BONK-prisen opplevd en nedgang på 16.76%, og den handles for øyeblikket til $0.00002473. På tross av denne midlertidige nedgangen har BONK vist imponerende tall med en ukentlig økning på 73 prosent, og en månedlig oppgang på utrolige 750 prosent. Selv om handelsvolumet har gått ned med 27.78% til $1.2 milliarder, har BONK klart å overgå handelsvolumet til de to mest populære meme-myntene, Dogecoin og Shiba Inu, de siste 24 timene.

Oppsummering

BONKs reise har vært ekstraordinær den siste måneden, med betydelig oppmerksomhet fra kryptosamfunnet og støtte fra ledende kryptobørser. Mens prisen har opplevd noen svingninger. Er det tydelig at BONK har satt seg selv på kartet som en kryptovaluta som det er verdt å følge med på. Kryptomarkedet er alltid i bevegelse, og med BONKs nylige prestasjoner er det spennende å se hva fremtiden har i vente for denne spennende meme-mynten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *