Krypto Nyheter

Hva er Rulematch

Hva er Rulematch

Hva er Rulematch. I det sveitsiske finanslandskapet har det nylig blitt etablert en kryptovalutabørs skreddersydd for banker, kalt Rulematch. Plattformen tar i bruk Nasdaqs avanserte teknologi og går ut med full kraft, allerede med syv banker og store verdipapirforetak om bord. Blant disse finner vi Spanias digitale pionér, Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA).

Rulematch, som vil tilby handel med bitcoin (BTC) og ether (ETH) mot dollar for et utvalg institusjonelle deltakere, bruker kryptolagrings teknologi fra Sveits’ bankvennlige Metaco, samt Nasdaqs forhåndshandel risikosjekker, handelsmatching og markedsovervåkingsfunksjoner.

Åpen for

RULEMATCH-handelsplattformen er åpen for banker og verdipapirforetak fra Sveits og tilsvarende regulerte land. Deltakerne har muligheten til å tilby kvalifisert finansinstitusjoner sponsoret tilgang. Den er med andre ord ikke åpen, for den «vanlige mann». Hva som skjer i fremtiden, er allikevel uvist.

Markedsintegritet

Rulematch har som mål å gi selskaper den institusjonelle følelsen de er vant til, inkludert en anonym sentral grenseordrebok med utførelsestider på 30 mikrosekunder, samt integrert post-handel oppgjør med multilateral clearing, ifølge en pressemelding. Fremtidig likviditet garanteres av utpekte markedsaktører som Flow Traders, og tyske Bankhaus Scheich Wertpapierspezialist.

AML/CFT Overholdelse

Alle deltakere, transaksjoner og digitale eiendeler er underlagt strenge kontroller for å forhindre hvitvasking av penger, unngåelse av sanksjoner og finansiering av terrorisme.

Integrert oppgjør

Multilateral nettooppgjør blant deltakerne sikrer kapitaleffektivitet og minimerer oppgjørsrisikoer.

Likviditet

Konkurransedyktig og jevn likviditet tilbys gjennom utpekte markedsfremmere.

Ultra-lav latens

Bygget med Nasdaq-matchingmotor-teknologi kan deltakerne handle på RULEMATCHs sentrale ordrebok (CLOB) med en konsekvent utførelseslatens ned til 30 mikrosekunder, noe som gir enestående hastighet til denne aktivaklassen.

Med sitt sete i Sveits og støttet av Nasdaq’s teknologi, har Rulematch allerede posisjonert seg som en betydelig aktør, med støtte fra ledende banker og verdipapirforetak, inkludert BBVA, en pioner innen digitale eiendeler i Spania. Plattformens åpenhet, pålitelighet og avanserte teknologiske infrastruktur fortsetter å forme landskapet for kryptovaluta- og digitale verdipapirhandel, og tilbyr deltakerne en plattform som setter fart og sikkerhet i forkant.

One thought on “Hva er Rulematch

  • Jan Vidar Morewood

    Spennende!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *