Krypto Nyheter

Solana nærmer seg 100 dollar

Solana nærmer seg 100 dollar

Solana nærmer seg 100 dollar. Mens interessen for Meme Coins fortsetter å drive opp kursen. Verdien låst i Solana-applikasjoner har økt samtidig og har nådd 1,3 milliarder dollar. Det er en økning fra 400 millioner dollar i november. Observatører sist registrerte dette nivået i juli 2022. Prisen på Solanas SOL. Nærmet seg 100 dollar tidlig på fredag, drevet av den vedvarende entusiasmen for blockchainens raske transaksjoner. Lave gebyrer, og utgivelsen av meme coins, en trend som har pågått i tre uker.

Analyser indikerer at Solana sannsynligvis har vært den mest attraktive plattformen blant on-chain handelsmenn. Med handelsvolum og nettverksgebyrer som har overgått Ethereum – som vanligvis er den plattformen med høyest aktivitet – over en syv-dagers periode. Verdien låst i Solana-applikasjoner har vokst til 1,3 milliarder dollar. I fra 400 millioner dollar i november og har nådd nivåer som sist ble observert i juli 2022.

Faktorene

Disse faktorene ser ut til å ha spilt en rolle i å forlenge gevinster for SOL til over 830% hittil i år. Med hovedveksten bare de siste to månedene. Kjøpspresset har holdt seg til tross for betydelig salgspress fra konkursboet til kryptobørsen FTX, som hadde milliarder av dollar i SOL. Ifølge data fra CoinDesk Indices omsatte tokenet for omtrent 94 dollar i den europeiske morgentimene.

En bonk med hundetema (BONK) ser ut til å ha vekket oppmerksomhet med en økning på over 1 000%. sent i november. Dette utløste en strøm av meme coins. Inkludert dogwifhat (WIF), som ga noen tidlige detaljhandelsinvestorer gevinster på over 10 000% på kort tid.

WIF økte markedsverdien med ytterligere 35%, bare de siste 24 timene, Og viser ingen tegn til å avta i lys av betydelig oppmerksomhet i kryptokretser på X.

Data indikerer at opportunistiske utviklere senere har utgitt tusenvis av meme coins, med de fleste av dem stigende fra svært lave markedsverdier til noen millioner.

Mellomtiden

I mellomtiden forventer noen analytikere at SOL’s overlegne ytelse vil fortsette de kommende ukene. Med henvisning til potensiell interesse fra småinvestorer som en faktor for token-vekst. Noen eksperter hevder at «Solana kommer seg mer jevnt enn de fleste store konkurrentene. Og viser økt interesse fra samfunnet, noe som antyder at ytelsen vil forbli over gjennomsnittet markedet i månedene som kommer.»

I følge Alex Kuptsikevich, senior markedsanalytiker hos FxPro. Har «Google-søk på Solana økt med 250% de siste to månedene,» som han delte i en melding til CoinDesk på fredag. Han påpeker at «brukerinteressen sammenfaller med den kraftige veksten i eiendelen og økende priser på relaterte meme coins.»

Kuptsikevich la også til at «Solana-blockchainen fortsetter å utvide seg kraftig med introduksjonen av nye protokoller og tilhørende airdrops,» med henvisning til BONK, ACS og JTO airdrops til Solana-brukere i løpet av de siste ukene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display