BitcoinKrypto Nyheter

Bitcoin har rekordhøye transaksjonsgebyrer

Bitcoin har rekordhøye transaksjonsgebyrer

Bitcoin har rekordhøye transaksjonsgebyrer. Kryptovalutaen Bitcoin har rekordhøye samlede transaksjonsgebyrer som overstiger 100 millioner dollar, ifølge den siste rapporten fra Reflexivity. Blockchainen til Bitcoin forblir suveren når det gjelder transaksjonsgebyrer, selv når alternative mynter opplever betydelige svingninger.

En interessant observasjon er at markedet ikke har opplevd en nedgang på 25 prosent. De siste 12 månedene på hele 234 påfølgende dager. Dette representerer den lengste perioden med kontinuerlig vekst siden 2011. Selv med den pågående volatiliteten blant alternative kryptovalutaer. Har Bitcoin utmerket seg som en vinner og en av de mest ytelsessterke digitale eiendelene.

Data indikerer også at Bitcoin for øyeblikket inntar topplasseringen blant blockchain-nettverkene når det gjelder transaksjonsgebyrer de siste syv dagene.

Reflexivitys rapport

Rapporten, understreker den betydelige økningen i transaksjonsgebyrer for Bitcoin. Som nå har registrert det høyeste kumulative beløpet på tvers av alle blockchain-nettverk,.Med over 100 millioner dollar i denne perioden. Denne veksten i inntektene for gruvearbeidere fungerer som en kraftig stimulans for flere aktører til å delta i nettverket. Ved å utvide maskinparken, med mål om å sikre en større andel av transaksjonsbelønningene.

Det er også verdt å merke seg at Bitcoin’s hash rate nådde en historisk topp på 544 exahashes per sekund (EH/s) den 25. Desember, noe som representerer en imponerende økning på 130% siden januar. Denne utviklingen antyder økt interesse og deltakelse i Bitcoin-nettverket blant gruveoperatører.

Ifølge Reflexivity indikerer denne oppadgående trenden ikke bare økt energiforbruk for nettverkssikkerhet, men reflekterer også integrasjonen av mer effektive gruveutstyr. Disse oppgraderte utstyrene genererer et høyere antall hashes samtidig som de krever mindre energi, og bidrar dermed til den generelle effektiviteten i gruveprosessen.

Derivatmarkedet

Vurdering av derivatmarkedet Ved avslutningen av 2022 opplevde kryptoindustrien en betydelig nedgang. Med det dramatiske sammenbruddet av Sam Bankman-Frieds FTX-imperium og Bitcoins verdi som stupte til bare 17 000 dollar.

Hurtigspol til tolv måneder senere, og Bitcoin har gjennomgått en bemerkelsesverdig gjenoppliving. Prisen har steget med utrolige 155 prosent. Hittil i år, og etablert seg som en av de beste utførerne blant kryptoaktiva i 2023.

Kraften bak Bitcoins gjenoppliving ligger i vedvarende spekulasjoner om potensiell godkjenning av et spot ETF av SEC. Denne godkjenningen ville markere et historisk øyeblikk. Og gjøre det mulig for fremtredende institusjonelle investorer å gå inn i kryptomarkedet for første gang.

CME futures

Åpen interesse i Bitcoin CME futures har igjen oversteget 5 milliarder dollar. Noe som potensielt kan indikere at deltakelsen av tradisjonelle finansielle enheter har «satt i gang handelen med å foran Bitcoin ETF.»

Det er avgjørende å følge nøye med på denne utviklingen. Spesielt med tanke på at CME for øyeblikket har en historisk høy prosentandel av den totale åpne interessen for Bitcoin-futures. Dette understreker den økte betydningen av CME-aktivitet i å påvirke Bitcoins prisutvikling.

Rabatten på GBTC blir stadig mindre og ligger for øyeblikket bare 6% under nettoverdien. Dette indikerer optimistiske holdninger med tanke på forventet godkjenning av en Bitcoin ETF i begynnelsen av januar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display