Krypto Nyheter

Hongkong forbereder ETF Handel

Hongkong forbereder ETF Handel

Hongkong forbereder ETF Handel. Byen Hongkong forbereder seg nå på at folk kan investere i kryptovaluta gjennom børshandlede fond. Noe som øker byens status som et sted for digitale eiendeler. Byens reguleringsmyndigheter og sentralbank er klare til å godkjenne fond som gir direkte tilgang til virtuelle eiendeler. Dette er et tegn på at beslutningstakere vil styrke tilliten til kryptovalutaer etter store økonomiske skandaler knyttet til dem.

Hongkong vil tillate detaljhandelstilgang til børshandlede fond (ETF-er) som direkte investerer i kryptovalutaer. Som en del av byens innsats for å utvide sin nye virtuelle eiendomsindustri og bli en betydelig kryptohubb.

Autorisere fond

Securities and Futures Commission (SFC) er klar til å autorisere fond med direkte eksponering for virtuelle eiendeler, inkludert ETF-er. For spot virtuelle eiendeler, ifølge en felles kunngjøring fredag fra verdipapirregulatoren og Hongkongs pengeautoritet, byens faktiske sentralbank.

Spot kryptovaluta ETF-er gir investorer muligheten til å eksponere seg for virtuelle eiendeler uten å kjøpe kryptovaluta direkte. Disse fondene anses av kryptoindustrien som viktige verktøy for å gjøre virtuelle eiendeler mer attraktive for vanlige investorer.

Hongkong tillot tidligere bare detaljhandelsdeltakelse i kryptovalutafutures ETF-er, som inneholder kontrakter for fremtidig virtuell eiendom, i stedet for direkte investeringer i kryptotokens til deres aktuelle priser.

Gjenopprette tilliten

Hongkongs nyeste tiltak viser beslutningstakernes sterke ønske om å gjenopprette tilliten. Til virtuelle eiendeler etter flere store økonomiske skandaler knyttet til kryptovalutaer. Dette inkluderer nylige saker som involverer Hounax, JPEX i byen og den dramatiske kollapsen til kryptobørsen FTX i november i fjor.

Ifølge Neil Tan, administrerende partner ved det lokale finansteknologikonsulentselskapet Tsunami Advisors. Og leder av FinTech Association of Hong Kong, setter dette trekket Hongkong i en ledende posisjon innen det globale kryptolandskapet. Tan mener at ved å introdusere en regulert og tilgjengelig investeringsmekanisme som en spot bitcoin ETF. Vil Hongkong kunne tiltrekke seg både institusjonelle og detaljhandelsinvestorer som ønsker eksponering mot kryptovalutaer.

I hovedsak en Web3-ressurs

Tan beskriver også spot krypto ETF-er som «i hovedsak en Web3-ressurs i en Web2-innpakning». Dette muliggjør at tradisjonelle investorer kan få tilgang og eksponering mot kryptomarkedet. For å unngå plagiat, anbefales det å legge til dine egne tanker, analyser og perspektiver når du bruker denne informasjonen i dine artikler.

One thought on “Hongkong forbereder ETF Handel

  • Jan Vidar Morewood

    🚀🚀

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *