AI-TeknologiKrypto Nyheter

Elon Musk Tar Juridiske Skritt Mot OpenAI

Elon Musk Tar Juridiske Skritt Mot OpenAI

Elon Musk Tar Juridiske Skritt Mot OpenAI. Worldcoin (WLD) Opplever 5 prosent, nedgang. Worldcoins token hadde nylig passert 8 dollar. Før nyheten om Elon Musks søksmål mot OpenAI og dets administrerende direktør, Sam Altman.

Musk, kjent for sin rolle i X og som administrerende direktør for Tesla. Tar rettslige skritt mot OpenAI og Altman, og hevder avvik fra den opprinnelige misjonen.

Ifølge en Reuters-rapport den 1. mars hevdes det at OpenAI har avveket fra sitt opprinnelige mål. Om å «utvikle kunstig intelligens til fordel for menneskeheten, ikke profitt.» Dette avviket danner grunnlaget for Musks rettslige utfordring.

Juridiske representanter for Teslas administrerende direktør. Påstår at AI-utvikleren, ledet av Sam Altman, har brutt sin opprinnelige kontrakt ved å fokusere utelukkende på profitt. Og dermed forlate forpliktelsen til å arbeide for menneskehetens beste.

Det er verdt å merke seg at Musk var en av grunnleggerne av OpenAI i 2015. Men forlot styret tre år senere

Altman har også en kontroversiell historie med selskapet han leder. Da han ble avskjediget som administrerende direktør av styret i fjor, men ble raskt gjeninnsatt da styret ble endret.

En annen prosjekt utviklet av OpenAI – Worldcoin. Som allerede har sin egen del av kontroverser å hanskes med, ble påvirket av nyhetene om Musks søksmål.

Den innfødte tokenen, WLD, falt med mer enn 5% da nyheten kom ut. Per nå handles WLD for 7,6, dollar mens den spratt til 8,25 dollar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display