Krypto ABCUncategorized

Kjøpe Krytovaluta

Kjøpe Krytovaluta

Når man skal investere i kryptovaluta, må man kjøpe det et sted. Men hvor skal man kjøpe?Det er jo et hav av muligheter, og en jungel av tilbydere.

Hva skal du kjøpe

Først må du vite hva du skal investere i, og hvor lenge du er tenkt på og ha kryptovalutaen, skal du ha kort og bruke litt av dine investerte midler underveis?

Eller skal du holde kryptovalutaen din, til du går av med pensjon? Setter du av penger til ferie, og har de i kryptovaluta i stede for og ha de på en bankkonto?

Mange muligheter

Det er mange valgmuligheter og grunner til man velger og ha kryptovaluta, og noen plasser det bedre og ha de en andre i forhold til hva din grunn er.

Skal du kjøpe kryptovaluta, for og ha de over en lang periode, i ett eller flere år? Kanskje du til og med er tenkt på og holde de i flere tiår. Da har du ikke behov for en løsning hvor du må ta de ut og inn av kontoen din.

Lite overføringer

Lite overføringer, gjør det at du trenger kun en enkel wallet. Og kanskje en hardware wallet. Med det menes en Ledger.Ledger, som det ble skrevet om tidligere her. Her kan det passe med en wallet, hvor du kan betale med kort og føre de lett tilbake igjen til konto eller hardware wallet.

Den walleten kan du ha liggende i en safe, eller på en annen trygg plass hvor uvedkommende ikke har adgang til den. Du kan også kjøpe kryptovaluta direkte i fra appen til Ledgeren din.

Det er en stor fordel og ha, om man skal holde pengene sine en stund. Så fremt du har passordene dine trygt, kan du la Ledgeren din ligge og ta vare på kryptovalutaen din.

Regelmessige kjøp

Skal du holde de lenge og allikevel kjøpe regelmessig, og spare månedlig.

Da kan det være lurt og ha en lett digital wallet tilgjengelig. Ikke, at du ikke kan kjøpe kryptovaluta regelmessig med en Ledger, men har du en digital wallet.

Da kan du handle kryptovaluta ved og bruke telefonen din, uten og være i nærheten av datamaskinen din. Eller være avhengig av og ha tilgang på Ledgeren din.

Du kan allikevel føre over penger, til Ledgeren din når du setter deg ned og har tid. Eller du kan føre over penger, fra ledgeren din og til din digitale wallet. Noe som også er en lett løsning når du skal føre de over på bankkonto igjen. Bare husk og føre opp alt i selvangivelsen din. Slik at alt er på stell med skattemyndighetene.

Enkelt og greit

Det er ikke så veldig vanskelig, og spare og tenke langsiktig når det gjelder og sette penger i kryptovaluta. En wallet som er enkel og grei til dette, er en wallet som heter Relai.

Du kan handle via betalingskortet ditt, og føre de lett tilbake til din bankkonto eller en annen wallet, eller Ledger.

Wirex

En wallet som støtter debetkort, er Wirex. Det er en meget lett wallet og sette seg inn i. Her oppretter du og en konto, også bestiller du et debetkort. Da kan du føre over alt, eller en liten sum med penger, som du velger og bruke.

Da bruker du bare betalingskortet ditt, du får med Wirex, og bruker det som et helt vanlig bankkort.

Coinbase

En aktør som heter coinbase, er også en aktør med et veldig lett brukergrensesnitt som tilbyr en god del forskjellige kryptovalutaer. De har også en egen digital wallet. Men den er litt mer tungvit og sette seg inn i, om du er totalt nybegynner, selv om at det ikke er vanskelig.

Daytrade

Ønsker du og trade, daytrade valuta er det og et hav av muligheter, men de største aktørene er som regel de beste. Her kan du og velge coinbase, so har støtte for både wallet og daytrading.

Det er og lettvint og handle på, føre over penger. Du må allikevel opprette en separat conbasewallet. Her har valutaen.no. Kun ført over i fra en annen wallet, og inn til conbase hvor man daytrader.

Største aktøren

Den største aktøren på markedet, er Binance. Binance blir ranket som nummer 1 i markedet, når det gjelder og daytrade kryptovaluta. Den har og sin egen kryptovaluta, som heter BNB. Som er Binance sin egen kryptvaluta, og verdens største kryptobørs.

Denne tilbyr daytrading, egen wallet og bra suport. Men den er langt i fra den eneste plassen man kan daytrade kryptovaluta. Du har bybit, Kraken, Kucoin, OKX og MEXC.

Det er ikke nødvendigvis, at du må velge det ene eller det andre fremfor noe annet. Siden alle aktørene tilbyr en wallet og lagre de på. Men er man helt ny, i dette kan det være en god idet og holde det enklest mulig.

På samme måte, som når nettbanken tok sitt inntog, måtte man sette seg inn i det og. Men det gikk som en lek. Det er ikke noe verre med Kryptovaluta. Det er like enkelt. Bare at det er nytt. Du er velkommen til og sende spørsmål inn til valutaen.no om det er noe du lurer på eller ønsker og vite.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display