Krypto Nyheter

Litecoin sin halvering kan bety økning

Litecoin sin halvering kan bety økning

Litecoin sin halvering kan bety økning, og det kan være penger og tjene.

Neste Litecoin-halvering vil skje onsdag 2. august 2023 klokken 15:43:36 GMT. Første gang Litecoin ble halvert, var i 2015. Og det var en i 2019. Og nå, blir den tredje den 2 august.

Spennende

Det blir meget spennende, og se hva som skjer med Litecoin prisen etter halveringen. Det er mange som har store forventinger til en god og solid oppgang, i denne kryptovalutaen.

God økning så langt i år

Litecoins verdi har, alle rede økt med 100% på årsbasis. Og med den kommende halveringen om mindre enn tre uker, kan denne veksten bare så vidt ha begynt.

Forståelse av Litecoin og halveringen. Før vi dykker inn i grunnene til at du bør vurdere å investere i Litecoin, er det viktig å forstå hva Litecoin er og hva halveringseventen innebærer.

Forståelse av Litecoin og halveringen.

Forståelse av Litecoin og halveringen. Før vi dykker inn i grunnene til at du bør vurdere å investere i Litecoin, er det viktig at du forstår hva Litecoin er og hva halveringen innebærer.

Litecoin, blir sett på som lillebroren til Bitcoin. Og er en peer-to-peer kryptovaluta, som ble lansert i 2011. Den lover betydelig raskere transaksjoner, mye lavere transaksjonsgebyrer og en annen hashing-algoritme enn Bitcoin.

Unike funksjoner

En av de unike funksjonene til proof of work-kryptovalutaer som Litecoin og Bitcoin. Er konseptet «halvering.» Halvering innebærer at belønningen gruvearbeidere mottar for å behandle transaksjoner blir redusert med 50%.

Dette skjer omtrent hvert fjerde år, og målet er å kontrollere tilbudet av nye mynter og dermed regulere inflasjonen.

Den kommende Litecoin halveringseventen, som er planlagt for 2. august 2023, skaper spenning blant investorer over hele verden, da denne reduksjonen i tilbudet ofte fører til en økning i kryptokursens verdi.

Hvorfor kjøpe Litecoin

Hvorfor kjøpe Litecoin før halveringen? Den kommende Litecoin halveringen gir en spennende investeringsmulighet av flere grunner.

Redusert tilbud, økt etterspørsel

Redusert tilbud, økt etterspørsel Det grunnleggende økonomiske prinsippet om tilbud og etterspørsel gjelder også for kryptomarkedet.

Når halveringen kutter belønningen for mining av Litecoin i to. Blir det færre nye Litecoins inn på markedet. Dette reduserte tilbudet. Kombinert med konstant eller økende etterspørsel, kan det føre til at prisen øker. Det gjør nå Litecoin, til et attraktivt investeringsobjekt.

Historisk

Historisk sett har Litecoin vist betydelige prisøkninger rundt halveringen.

Sist gang Litecoin hadde en halvering var i august 2019, og prisen på LTC doblet seg i månedene før hendelsen, og historien ser ut til å gjenta seg.

Forventninger driver Kryptomarkedet, på samme måte som mange andre finansmarkeder. Det påvirkes i stor grad av investorers følelser.

Når halveringen nærmer seg, fører det til en økt mediedekning. Og interesse blir vanligvis til en økning i antall kjøpere, som igjen driver prisen opp.

Tidlige investorer har mest å tjene på denne hypen før halveringen.

Litecoins tekniske styrker

Litecoins blockchain tilbyr raskere transaksjonstider, lavere transaksjonsgebyrer og en mer effektiv mining prosess, enn mange andre kryptovalutaer, noe som gjør den til en sterk konkurrent i det digitale markedet.

Litecoin bevegelse over 1 år

Litecoin - 1 - year - chart - valutaen

Som bildet viser, har Litecoin hatt en solid oppgang det siste året. Den er ved et suportområdet og. Så en bra set up, kan det så absolutt, virke som at det er

Litecoin i hele perioden

Litecoin - maks - chart - valutaen.jpg

Her ser vi, hele Litecoins levetid. Den har hatt noe kraftige oppgang. Og en god og fin uptrend, i det siste. Den har også hatt en god higher high ser vi. Så at det kan bli en god oppgang nå. Det er ikke utelukket. Det er selvfølgelig vanskelig og spå. Men det skal bli interessant og se.

Bull Run

Har man kjøpt eller skal kjøpe Litecoin, så kan det og være en «buy and hold» kryptovaluta. Mange venter på Bitcoin sin kommende bull run, og da har de andre kryptovalutaene en tendens til og følge etter. Og det er en meget stor sannsynlighet, at det kommer til og skje med Litecoin. Så en åpenbar kjøpskandidat. Ja det er det, slik jeg ser det.

Det og kjøpe Litecoin nå, kan være veldig lettjente penger. Som ikke ligger så veldig langt frem i tid, og vente på.

Bitcoin halvering

Lurer du på, når neste bitcoin halvering er? Da kan du lese om den her link

Disclamer

Investering av ekte penger, involverer tap av penger. Dette må kun sees på som underholdning. Og det må ikke investeres på bekostning av disse opplysningene. Skal du investere ekte penger, gjør dine egne vurderinger på hva slags opplysninger du vil investere ut i fra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *