Uncategorized

Kan Litecoin gå 100 ganger etter halvering 2 august

Kan Litecoin gå 100 ganger etter halvering 2 august

Kan Litecoin gå 100 ganger etter halvering 2 august Det er mange spekulasjoner, når det gjelder Litecoin (LTC). Kryptomarkedets skinnende sølv. Og det er med veldig god grunn. Den 2 august så kommer det en ny halvering av Litecoin. Og hvordan vil bitcoin reagere på den Litecoin sin halvering? Og kan det være dette som er med og trigge et eventuelt kommende bull run?

Som det har blitt nevnt tidligere her. Så har Litecoin og Bitcoin, korrelert veldig godt. Og har hatt nesten identiske bevegelser i markedet. Noe som gjør det ekstra spennende og følge med på. Litecoin har en betydelige mindre market cap, en Bitcoin. Men det er mange psykologske faktorer som kan være med på å trigge et hopp, i Bitcoin og økning i prisen. Siden det er store forventninger til både LItecoin og Bitcoin, dette året. Å ordet bull run er, synonymt med Bitcoin.

Tabell

Her er en tabell som viser tidligere og den kommende halveringer for Litecoin.

HalveringBlokkhøydeDatoBlokkbelønning før halveringBlokkbelønning etter halveringAntall Litecoins fjernet
1.840,00025. august 201550 LTC25 LTC8,400,000
2.1,680,0005. august 201925 LTC12.5 LTC8,400,000
3.2,520,000Forventet 202312.5 LTC6.25 LTC4,200,000 (forventet)
4.3,360,000Forventet 20276.25 LTC3.125 LTC2,100,000 (forventet)

Antall Litecoins

Antall Litecoins som blir fjernet i hver halvering beregnes på følgendet måte. Ved å multiplisere blokkbelønningen før halvering med antall blokker i intervallet mellom hver halvering. Forventede tall for kommende halveringer. Er basert på tidligere blokkhøydeintervaller og gjennomsnittlig tid per blokk. De nøyaktige tallene kan variere basert på nettverkets hashrate og blokkutvinningshastigheten. Sørg for å sjekke de nyeste oppdateringene fra Litecoin-teamet for nøyaktige data om fremtidige halveringer.

Litecoin Daily chart

Kan - Litecoin - gå - 100 - ganger - etter - halvering  - 2 - august - chart .png

Her har jeg lagt inn en daily chart for Litecoin prisen. Som vi ser så er hovedtrenden positiv, det er relativt lite selgere inne i bildet. Den har gode støtteområder, og «hvile» på. Det er som ventet, at det ikke er de største bevegelsene som har vært i det siste. Nå er det knyttet veldig stor spenning til denne halveringen.

De som har kjøpt, for en potensiell oppgang har kjøpt seg inn. Det er rett og slett, en ventetid som

Daglig Chart

Det er ikke en teknisk analyse dette. I vertfall ikke en detaljert en. Men man ser at den har hatt en solid uptrend, på daglig chart. Den har hatt store svingninger. Men for de som har tenkt og holde på denne, kryptovalutaen over flere år, så har de hatt en ganske stabil vekst. Tatt forbehold om at den nå stiger etter halvering. Det er og et sprang, med en higher high over 120 dollar per coin. Det er mange som forventer et sprang over det området.

Noen venter en dobling av prisen. Her kommer ingen antagelser om hvor høyt den kommer til og gå. Men at en økning i LItecoin prisen kommer, etter 2 august, er meget sannsynlig.

Litecoin minere

Litecoin-minere fyller på reservene sine før halveringsdatoen Den etterlengtede kommende Litecoin-halveringsbegivenheten vil redusere minernes blokkbelønning fra 12,5 LTC til 6,25 LTC. Som forberedelse har minere begynt å fylle opp reservene sine.

Ett er den søte kløe

Etter den søte kløe, kommer den sure svie. Det er et ordtak man må tenke på, om man skal dra nytte av denne halveringen. Om den potensielle oppgangen, for et scenario. Er at den kan få en voldsom vekst. At det i tillegg kommer inn kryptohvaler. Som er kryptomarkedets svar på market makers. Pumper prisen ekstra høyt, for så og gå ut av markedet. Og Litecoin, får et kraftig fall. Det er allikevel veldig lite sannsynlig at den kommer ned igjen til dagens nivå.

Det er fordi, at det er mindre coins i markedet. Noe som gjør den mer attraktiv og eie.

Fundamentale triggere

Fundamentale prisdrivende nyheter. Noe som og er logisk. «alle» venter på halveringen. Noen små bevegelser har vi hatt, men som nevnt mange ganger. Så er det når det blir mindre coins i markedet. Som vil trigge en potensiell oppgang. Og det skjer 2 august.

On chain data samlet av IntoTheBlock, viser at LTC-minerne har lagt til 400 000 LTC mellom 1. juli og 28. juli.

Dette bringer deres totale reservemengde til 2,30 millioner LTC, tilsvarende omtrent 207 millioner dollar med dagens pris på $90.

Minerreservene følger lommebokbalansene til anerkjente minere og mingpool. Når dette tallet øker, betyr det at minerne holder på mer av sine blokkbelønninger i stedet for å selge dem.

Det er 55 millioner adresser som holder 9,75 millioner LTC til en gjennomsnittspris på $86,17, kan LTC-prisen finne bullish momentum hvis den kan bryte og holde seg over dette nøkkelområdet. Likevel kan LTC-prisen falle så langt som $80 hvis det støttenivået ikke holder.

Så om det skulle bli en uventet turn around, så er det prisen. Men det er ingenting som skal tilsi at det skjer nå. Men markedet er markedet

Litecoin og Bitcoin

Hva har Bitcoin med dette og gjøre? Vel, her kommer det det psykologiske bildet. Bitcoin er bjellekua, til hele kryptomarkedet. Og alle kryptovalutaer har en tendens og stige når Bitcoin stiger. De stiger nødvendigivis ikke like mye. Noen stiger mer, andre mindre. Det er derfor lite sannsynlig, om Litecoin stiger og tar seg et sprang og stabilserer seg høyere opp. At Bitcoin, blir værende igjen på perrongen og se på at Litecoin dundrer avgårdet.

Man må og ha i mente, at det kan være og komme positive nyheter for Bitcoin forløpende. Som og kan være positivt prisdrivende for kjøpere. Og de som er loong i kryptomarkede.

Oppsummert

Det er uten noe som helst tvil på at det er knyttet stor spenning, til Litecoin. Også undertegnede har investert i Litecoin før denne halveringen. Det er uansett, en investering for det lange løp, og ikke tenkt som en inn og ut trade. Det vil komme fall, siden alt som går raskt opp. Kommer raskt ned igjen. Spørmsålet er bare hvor langt ned den går. Dette handler om supply and demand. Men markedet er forutsigbart. Det ligger, allikevel meget positive fundamentale nyheter i markedet. Så jeg vleger og holde meg konservativ og objektiv i det jeg skriver. Så godt som jeg kan. Men er bullish på både Litecoin og Bitcoin. Hvor stort hopp det blir, er ikke godt og si. Men at den, i utgangen av 2024 ligger høyere en nå, det er sannsynlig. I så fall, bør prisstigningen begynne snart.

De største spådommene, spår en hundre gangers vekst i Litecoin. Det kan allikevel være veldig, mye. Og noen av nyhetene kan være for og skape forhåpninger, og trekke til seg investorer. På samme måte som investerer uttaler seg utelukkende positivt om en enkel aksje, for og trekke til seg investorer. Men at vi ser en oppgang? Det ligger, så absolutt til rette for det. Det blir uansett spennende.

Her ligger klokken til Litecoin sin nedtelling

Disclamer

Investering av ekte penger, involverer tap av penger. Og disse analysene må kun sees på som underholdning. Og det må ikke investeres på bekostning av disse analysene. Skal du investere ekte penger, gjør dine egne vurderinger på hva slags opplysninger du vil investere ut i fra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display