Saitama

Saitama oppdatering for september

Saitama oppdatering for september

Saitama oppdatering for september. Det og følge ekstra med på kryptovalutaen Saitama, når man finner en wallet med noen Saitama på, er ikke så veldig rart. 4000 usd er jo en fin bonus. Som jeg skrev om i dette innlegget.

Utfordringen

Utfordringen, var ikke det at jeg fant i min coinbase wallet. Det som var og er litt av utfordringen. Er at Saitama, tidligere het Saitama Inu. Men har nå blitt til, Saitama. Si det på en annen måte, Saitama V1 har gått over til Saitama V2. Det er ikke det store problemet i seg selv, men det som var og er problemet er at det som skulle være en airdrop, som skjedde automatisk. Er at det skjedde ikke i min coinbase wallet. Jeg har fortsatt ikke fått konvertert mine Saitama Inu til Saitama V2. Etter og ha skrevet med de, fant jeg ut og som det ble skrevet om tidligere. Det har blitt satt på pause, på grunn av den høye eth avgiften. Men nå har det altså kommet en oppdatering.

Oppdatering for september

Den offisielle reddit profilen til Saitama skriver følgende, når det kommer til V2 Airdrops:


V2 Airdrops V2 airdrops er for øyeblikket satt på pause på grunn av at ETH-gassprisene er høyere enn verdien av V2. De som ennå ikke har mottatt airdrops og fortsatt venter, kan sende meg en direktemelding med V1 lommebokadressen sin, og jeg vil videreformidle den til utviklerne. Det er ingen tidslinje for når V2 airdrops vil gjenopptas.

Det er mye mer der det kommer fra, men det kreves tålmodighet. Gi meg beskjed hvis du har flere spørsmål eller bekymringer angående noe som har med Saitama å gjøre. God HODLing <3

Skjermbildet, i fra Saitama Reddit

Positivt

Det er meget beroligende med en slik kunngjøring av Saitama, selv om at jeg har undersøkt og skrevet med de tidligere. Jeg ser på begge deler som meget positivt. Både at det venter på grunn av at det er mange Saitama som vil forsvinne i avgift, om konverterer Saitama V1 til Saitama V2. Det betyr at de tenker på de som har investert i denne kryptovalutaen. Enda mer positivt er det, at de har fått tilbakemelding fra investorer og de som har kjøpt seg inn i denne valutaen. Og kommet med tilbakemelding, når det gjelder de høye avgiftene. Noe som kan bety at de kommer til å vente kanskje lengre en sist, før de beslutter og konvertere den fra V1 til V2. Det er noe som gagner de som venter. Men dessverre ikke de som alle rede har fått de konvertert.

En null

Jeg fikk tidligere etter og ha sendt melding til Saitama, fått vist at det er høyst sannsynlig vil bli ventet til at prisen stiger så høyt som at en null er blitt fjernet. I skrivende stund, ligger Saitama prisen på ca $0.00067530. Dette tilsvarer for meg, som bildet nedenfor viser. 4344 dollar, omregnet i norske kroner etter dagens kurs blir det, 46799 norske kroner. Noe som var en fin overraskelse i seg selv. Venter de med og konvertere den, til den har blitt 0,001000. Så konverterer de den ikke, før beholdningen min blir verdt, 6438 dollar. Det tilsvarer, etter dagens kurs 69358 norske kroner.

Skjermbildet i fra Coingecko

Tålmodighet

Det er med andre ord, og gjøre det som man er blitt vant til når det gjelder kryptovaluta og krypto i det siste. Det er og ta det med ro, og vente til prisen stiger. Men, dette var ikke den eneste oppdateringen til Saitama.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display