AI-Teknologi

AI Pin Smartelefonens erstatning

AI Pin Smartelefonens erstatning

AI Pin Smartelefonens erstatning. Velkommen til fremtiden av kunstig intelligens! Grunnlagt av tidligere Apple-designere Imran Chaudhri og Bethany Bongiorno, med deres banebrytende produkt. En AI Pin til en pris av 699 dollar. Den designet for å erstatte din daglige smarttelefon.

Hva er Humane AI Pin

Humane AI Pin er en spennende revulusjon, som tar sikte på å endre måten vi samhandler med teknologien på. Denne lille pinnen, som du bærer på jakkeslaget, gir deg muligheten til å utføre oppgaver som å ringe, sende tekstmeldinger og søke etter informasjon ved hjelp av stemmekontroller. Det unike er at den ikke alltid lytter eller registrerer – den reagerer først når du engasjerer deg med den, enten det er gjennom stemmen, berøring, bevegelse eller laserblekkdisplayet.

En Erstatning for Smarttelefonen

Én av de mest spennende aspektene ved Humane AI Pin er dens ambisjon om å erstatte smarttelefonen din. Med en laserdisplay kan håndflaten din bli en mini-skjerm som viser tid, dato eller informasjon om omgivelsene dine. Dette gir en ny dimensjon til hvordan vi tenker på teknologi og interaksjon.

Ingen Abonnement eller Tilknytning til Smarttelefon

Humane AI Pin gir deg friheten til å operere uavhengig av din eksisterende smarttelefon. I stedet for å være bundet til en annen enhet, har pinnen sitt eget telefonnummer, og brukerne må betale et månedlig datatillegg på $24 til T-Mobile. Dette gjør den ideell for de som ønsker en mer strømlinjeformet og uavhengig tilnærming til teknologi.

Finansiering og Støtte

Humane skapte reaksjoner da de annonserte en bemerkelsesverdig finansieringsrunde på $100 millioner i mars. Investorer inkluderte gigantiske navn som Microsoft, LG’s ventureselskap og Tiger Global, samt bidrag fra OpenAI CEO Sam Altman og Salesforce CEO Marc Benioff. Totalt har selskapet samlet inn over $200 millioner, og dette vitner om en stor tillit til produktets potensial.

Tilgjengelighet og Bestillinger

For de som er klare til å ta det neste steget inn i den futuristiske verden av kunstig intelligens, vil Humane starte bestillinger for AI Pin den 16. november. Dette er din sjanse til å være blant de første som opplever denne revolusjonerende teknologien.

Oppsummert

Humane AI Pin er et spennende steg fremover i utviklingen av AI og hvordan vi samhandler med teknologi i hverdagen. Den representerer frihet, uavhengighet og en ny tilnærming til det digitale landskapet. Hvis du er klar for å omfavne fremtiden, er dette produktet verdt å utforske.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display