BitcoinKrypto Nyheter

Michael Saylor kjøper så mye bitcoin som er mulig

Michael Saylor kjøper så mye bitcoin som er mulig

Michael Saylor kjøper så mye bitcoin som er mulig. Den kjente investoren, og MicroStrategy, ledet av den kjente bitcoin-entusiasten Michael Saylor. Han blir sett på som et av ikonene og fremsnakkere av kryptovalutaen Bitcoin. Hannå kunngjort planer om å kjøpe enda mer bitcoin ved å potensielt bruke inntektene fra salg av egenkapital. Selskapet har allerede en imponerende beholdning kryptovalutaen, bitcoin. Saylor delte sitt mål om å akkumulere så mye bitcoin som mulig på vegne av selskapets aksjonærer.

I følge en uttalelse til Bloomberg TV uttalte Saylor. «Vårt mål er å akkumulere så mye bitcoin som mulig på vegne av aksjonærene våre.» Dette kommer i kjølvannet av hans tidligere spådom om at bitcoin’s markedsdominans vil doble seg i lys av regulatoriske tiltak mot andre kryptovalutaer.

Selskapet har tidligere benyttet inntektene fra salg av aksjer og obligasjoner til å øke sin bitcoin-beholdning. En føderal registrering viser nå at MicroStrategy vurderer å selge 750 millioner dollar, av klasse A-aksjer. Det er midler som kan brukes til å kjøpe mer bitcoin eller for andre generelle selskapsformål.

152,800 bitcoins

Per 31. juli i år hadde MicroStrategy allerede 152,800 bitcoins, verdt omtrent $4.5 milliarder. Dette tallet inkluderer tillegg til selskapets beholdning gjort i løpet av den måneden, hvor de skaffet seg imponerende 12,333 bitcoins.

Bitcoin har opplevd en sterk oppgang på 75% i løpet av 2023. Denne positive utviklingen har også hjulpet MicroStrategy med å rapportere sitt første lønnsomme kvartal på to år. Samtidig har MicroStrategy-aksjen økt med imponerende 189.45% i samme periode.

Saylor delte også selskapets strategi for å maksimere avkastningen på bitcoininvesteringene. Han understreket at de bruker billig kapital, med en gjennomsnittlig kapitalkostnad på rundt 1.6%, og kombinerer dette med belåning. Samtidig tilbyr de aksjonærene en avkastning uten å kreve gebyrer for forvaltningen av bitcoinen.

Markedsdominans

Saylor, som lenge har vært en sterk tilhenger av bitcoin, forventer at kryptovalutaens markedsdominans vil fortsette å vokse. Han hevder at den pågående regulatoriske innsatsen vil bidra til å eliminere konkurrerende kryptovalutaer. Og styrke bitcoins posisjon som den ledende digitale valutaen.

Dette er definitivt en spennende utvikling for både MicroStrategy og bitcoin-entusiaster, og vi vil nøye følge med på hvordan denne strategien vil påvirke selskapet i tiden som kommer. Hele artikkelen kan du lese her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display