Krypto Nyheter

Vil stenge kryptomarkedet

Vil stenge kryptomarkedet

Vil stenge kryptomarkedet. I dagens verden ser vi ofte at nyvinninger møter motstand, og dette gjelder ikke minst når det kommer til kryptovaluta. Jamie Dimon, administrerende direktør og styreleder i JPMorgan Chase, har nylig kommet med sterke uttalelser mot bitcoin og andre kryptovalutaer, i en artikkel i CNBC Han hevder at de bør forbys, og at den eneste virkelige bruken er for kriminelle formål som narkotikahandel, hvitvasking av penger og skatteunndragelse.

Det er ikke første gang vi hører slike utsagn fra en leder i finansverdenen. Historien viser oss at det alltid har vært motstand mot ny teknologi og nye former for penger. Motstanderne har vært der når gull ble forbudt som betalingsmiddel. Da sjekkhefter ble introdusert, og når visa-kortene kom på banen. Det virker som om historien gjentar seg, og kryptovaluta er den nye brikken i utviklingen.

Hans eget selskap

Det er interessant å merke seg at selv om Dimon er sterkt imot kryptovaluta. Hans eget selskap tungt involvert i blockchain-teknologien. Det som er ryggraden i den $1,6 billioner store kryptoindustrien. Dette gir oss et innblikk i den stadige utviklingen og aksepten av teknologier, selv om lederne kan ha personlige reservasjoner.

Det er viktig å erkjenne at utviklingen alltid har gått fremover, til tross for motstand. Fra gull til sjekkhefter og nå til kryptovaluta, er menneskeheten på en reise mot desentralisering og eierskap av egne penger. Kryptovaluta gir en mulighet for folk til å ha kontroll over sitt økonomiske liv uten å være avhengig av sentralmakter.

Motstanden mot det nye

Jamie Dimons uttalelser er bare et eksempel på den vedvarende motstanden mot det nye. Det er som om han ikke forstår at utviklingen alltid går fremover, selv om den kan møte utfordringer og kontroverser underveis. Tidligere har motstanderne blitt stående på feil side av historien, og det er sannsynlig at kryptovalutaen vil føre til enda større endringer i måten vi ser på og bruker penger på.

Så, selv om noen fortsatt er skeptiske, er det klart at Crypto World er her for å bli. Det er på tide å omfavne fremtiden og anerkjenne at vi beveger oss mot en tid der desentraliserte og digitale valutaer vil være en integrert del av våre økonomiske liv.

One thought on “Vil stenge kryptomarkedet

  • Jan Vidar Morewood

    Enig med undertegnede. Dimon vil vel prøve å få btc prisen ned så de og deres klienter kan komme inn og investere på en mere gunstig pris. Akkurat som om ikke bankene har vært skurker i alle år..Er vel bare å se på hvor store bøter de har fått opp gjennom årene..hvitvasking, korrupsjon osv..Hør ALDRI på hva bankene sier er mitt råd!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display