Krypto Nyheter

24 tilfeldige ord er ikke nok for å sikre kryptoen din

24 tilfeldige ord er ikke nok for å sikre kryptoen din

24 tilfeldige ord er ikke nok for å sikre kryptoen din. Gjennom årene har utallige nyhetsrapporter detaljert hvordan folk har mistet livsbesparelsene sine mens de brukte sentraliserte kryptokustodianer. Dette, kombinert med de høyprofilerte kollapsene til store kryptofirmaer som FTX, Celsius og BlockFi. Fikk brukerne til å rette oppmerksomheten mot selvstyrte løsninger, som kan være en tryggere tilnærming for ivrige investorer. Likevel har over 100 milliarder dollar av Bitcoin alene blitt tapt eller stjålet de siste 10 årene på grunn av dårlig håndtering av frøfraser.

Ifølge Chainalysis tappet hackere av en overveldende sum på $3,8 milliarder i 2022. Mens mangelfulle smarte kontrakter og sårbare tverrkjede-broer bidro betydelig til dette tallet, mistet mange ofre kryptoen sin på grunn av kompromitterte frøfraser.

En seedphrase er en sekvens av 12 til 24 tilfeldig genererte ord som fungerer som en hovednøkkel for å få tilgang til digitale eiendelene dine. Imidlertid kan ikke frøfraser alene alltid garantere absolutt sikkerhet for digitale eiendeler. Skadelig programvare eller spionprogramvare installert på enhetene dine kan fange opp frøfrasen din når du skriver den inn. Ondsinnede aktører kan også bruke taktikker innen sosial manipulasjon for å lure deg til å avsløre frøfrasen din. Disse taktikkene kan innebære phishing-e-poster, falske nettsteder eller til og med personlige interaksjoner. Når de har frøfrasen din, kan hackere enkelt stjele kryptoeiendelene dine. Til syvende og sist representerer en frøfrase et enkelt feilpunkt for lommebøker som er avhengige av dem.

Hva er løsningen

Den selvstyrte Zengo Wallet har flerpartskomputasjon (MPC), som eliminerer det enkle feilpunktet som er innebygd i private nøkler og frøfraser. Denne robuste sikkerheten blir ytterligere forsterket av trefaktorgjenoppretting. Som sikrer at en konto alltid kan gjenopprettes ved hjelp av en kombinasjon av e-postadresse, 3D FaceLock og Zengo Recovery File. Alle disse sikkerhetstiltakene har bevist sin effektivitet. Og ingen Zengo-lommebøker har blitt tømt eller hacket siden selskapet ble lansert i 2018.

Men Zengo Wallet takler også andre smertepunkter i kryptoverdenen. En Legacy Transfer-funksjon betyr at digitale eiendeler kan overføres til dine kjære. Og sikrer problemfri arv og sikker tilgang selv om du ikke kan håndtere dem selv. Lommebokens robuste Web3-brannmur gir sanntidsvarsler og beskyttelse mot cyberangrep, og beskytter eiendelene dine mot potensielle trusler. I tillegg tilbyr Zengo 24/7 kundestøtte, og garanterer svar på dine spørsmål innen en time, og svarer vanligvis på under fem minutter.

En million kunder

Teamet bak Zengo Wallet hevder at de allerede har tiltrukket seg mer enn en million kunder. Mens de er midt i en nedgangsperiode, og har som mål å omfavne den neste bølgen av kryptoentusiaster på en trygg og sikker måte når bransjen henter seg inn.

Markedsføringssjef

Elad Bleistein, Zengos markedsføringssjef, sier. I en tid hvor alle desperat leter etter løsninger for å sikre selvstyring, lønner Zengos posisjon som en MPC-markedsleder seg. Mens forbrukere forlater børser, skiller Zengos MPC-løsning seg ut sammenlignet med den endeløse mengden tradisjonelle lommebøker basert på seedphrase.»

DApps, NFT og DeFi

Digitale eiendeler kan kjøpes, selges og handles på ett sted, og brukere kan koble seg til mange Web3 desentraliserte apper (DApps). Det er også mulig å lagre og se ikke-fungible tokens (NFT-er) og samhandle med protokoller for desentralisert finans (DeFi).

I en verden der phishing-svindel og hacking altfor ofte dominerer overskriftene, er Zengo den bransjeledende MPC-lommeboken som endrer fortellingen – og blander sikkerhet og bekvemmelighet i prosessen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display