BitcoinKrypto NyheterKryptovaluta

Cathie Wood Kryptomarkedet Vil Eksplodere til 25 Billioner Dollar innen 2030

Cathie Wood Kryptomarkedet Vil Eksplodere til 25 Billioner Dollar innen 2030

Cathie Wood Kryptomarkedet Vil Eksplodere til 25 Billioner Dollar innen 2030. ARK Invests administrerende direktør, Cathie Wood. Beskrev prisimplikasjonene for kryptomarkedet når amerikanske reguleringer blir tydeligere og finansinstitusjoner begynner å omfavne denne eiendelsklassen.

Alle som eier bitcoin vet at dette er globalt, det er ikke bare en mulighet i USA. Og det er stort, sa Wood. Det vil skalere fra litt over 1 billion dollar i dag. Til 25 billioner dollar i 2030 når denne nye verdenen bygges ut. Det på CNBCs «Squawk Box», Cathie Wood kom med disse uttalelsene.

Perspektiv

Wood fremhevet økende interesse fra Wall Street-selskaper. For å tilby digitale eiendeler til kundene sine som hovedgrunn til at hun er entusiastisk for en kommende prisøkning. Spesielt nevnte hun søknaden fra BlackRock. Som var en søknad om å tilby en spot bitcoin-børsomsatt fond (ETF) med den ledende kryptobørsen Coinbase som forvaringssted.

«Jeg tror dette reguleringsgjennombruddet er veldig viktig for å bringe institusjoner effektivt online. Og jeg tror BlackRock og Coinbases partnerskap kommer til å være veldig viktig,» uttalte hun.

Wood tilbyr unikt perspektiv på den institusjonelle inntredenen i krypto. Hun har vært en av de tidligste brukerne av denne eiendelsklassen gjennom ARK Invest. En av selskapene som slutter seg til BlackRock i jakten på å tilby en spot bitcoin ETF.

«Hun har vært bullish på Bitcoin og Ethereum i ganske lang tid,» forklarte TheStreetCrypto’s Aaron Arnold i videoen ovenfor. «Også (hun er) en kjent Coinbase-investor/optimist. Også nevnte hun nylig Solana som en annen krypto hun liker… Hun legger kapitalen sin der munnen er. Og selvfølgelig er den store katalysatoren vi alle venter på godkjenningen av hennes og en rekke andre spot bitcoin ETF-er, inkludert BlackRocks.»

Flere Detaljer

Wood understreket at hun forventer at veksten i kryptomarkedet de neste årene primært. Vil skyldes bitcoin og ethereum, de to ledende eiendelene.

«Hvis du ser på både ether og bitcoin, er forventningen vår at kryptoasset-økosystemet vil bli dominert av disse to,» sa hun.

Hun la til at hennes optimisme vokser på grunnlag av hennes erfaring med investeringer. I tidlige internettbedrifter og den eksplosive veksten som revolusjonerende teknologier opplever når de når bred aksept.»

«Dette føles som (tidlig internett) igjen, det er en veldig stor idé,» bemerket Wood.

Viktige Poenger

For Wood og mange andre overbeviste krypto-investorer. Stammer verdien av denne eiendelsklassen primært fra dens unike diversifisering bort fra tradisjonelle økonomier og sentralbanker.

«Dette er en ny eiendelsklasse. Det er en kilde til diversifisering, og vi vil legge til. Det er en hedge, spesielt når det gjelder bitcoin, en hedge mot både inflasjon og deflasjon,» sa hun.

Og Wood er ikke alene i å forutsi en markedsøkning. Mens flere investorer ser på krypto som en «flight to quality» som erstatter avtagende, tradisjonelle verdipapirer. Når han svarte på spørsmål om hvilke faktorer som kunne realisere Woods visjon. Ga Isaac Holyoak, kommunikasjonssjefen for institusjonelt bitcoin-miningselskap CleanSpark, en beskrivelse av årsakene til denne betydelige endringen.

«Jeg tror hovedtingene er. Økt aksept når stadig flere ser brukerverdien for bitcoin; to, en stadig viktigere alternativ investeringseiendel. Når aksjer og obligasjoner ikke presterer som forventet. Tre, en ekte global oppgjørsplattform for raske internasjonale betalinger når bitcoin blir en global valuta. Og fire, et essensielt spareverktøy for middelklassen,» uttalte Holyoak TheStreetCrypto.

ARK Invest er ett av flere selskaper som har søkt om å tilby en spot bitcoin ETF. Og mens disse søknadene blir gjennomgått av den amerikanske verdipapir- og børskommisjonen (SEC), har spenningen bygget seg opp i markedet.

One thought on “Cathie Wood Kryptomarkedet Vil Eksplodere til 25 Billioner Dollar innen 2030

  • Jan Vidar Morewood

    💪💥💥

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *