Hvem er

Hvem er Cathie Wood

Hvem er Cathie Wood

Hvem er Cathie Wood? Cathie Wood, henne opprinnelige navn er Catherine Duddy Wood, Men i media brukes og her hun kun Cathie Wood.

Hun er godt kjent, og blir godt likt av de som er positive til krypto.

Cathie Wood ble født 26. november 1955 i Los Angeles, California, USA. Og er opprinnelig en innvandrer i fra Irland. Hun har en bachelorgrad i økonomi fra University of Southern California og en MBA fra University of Chicago Booth School of Business.

Investerings forvalter

Cathie Wood er en velkjent amerikansk investerings forvalter og grunnlegger av ARK Investment Management LLC. Hun er kjent for sin innovative og fremtidsrettede tilnærming til investeringer, spesielt innen teknologi- og utvikling innen teknologisektoren.

Hun har en god og lang erfaring og har opparbeidet seg mye erfaring innen investeringer.

Tidligere jobber Cathie Wood har hatt

  1. Tidlig på 1980-tallet jobbet Wood som økonom og analytiker hos The Capital Group Companies, en av verdens største og eldste investeringsselskaper.
  2. I 1998 ble hun sjefsinvestor hos Tupelo Capital Management, som er et investerings rådgivning selskap.
  3. I 2001, etter å ha forlatt Tupelo Capital Management, ble Wood leder for Global Thematic Strategies hos AllianceBernstein, en stilling hun hadde i mer enn 12 år.

Ark Investment Management

Hennes nåværende selskap – ARK Investment Management: Cathie Wood grunnla ARK Investment Management LLC i 2014. Selskapet er kjent for sin innovative og fremtidsrettede tilnærming til investeringer, med fokus på teknologier og innovasjon.

Forhold og firmaets forhold til kryptovaluta og Bitcoin

Cathie Wood har vært en positiv talsperson for kryptovaluta og Bitcoin. ARK Investment Management har inkludert Bitcoin i noen av sine fond. De var blant de første institusjonelle investorene som investerte i kryptovalutaen. Wood har uttalt at hun tror at Bitcoin kan spille en viktig rolle som et globalt, desentralisert og digitalt lagrings «enhet». Og har til og med spådd en bitcoin pris opp mot 1.5 millioner dollar.

Fremtidsutsikter

Cathie Wood og ARK Investment Management har en optimistisk holdning til fremtiden, spesielt når det gjelder teknologi og innovasjon. De tror at fremtidsrettede teknologier som kunstig intelligens, bioteknologi, blockchain og selvkjørende biler vil forme fremtiden og skape betydelige muligheter for investorer.

Kryptomiljøet

Det er ikke rart hun blir godt likt, blant de som er overbevist om at krypto er fremtiden. Selv hevder hun at dette er det nye, man kan bruke for og hedge seg mot inflasjon og det kan være nyttig og ha innen deflasjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display