BitcoinKrypto NyheterKryptovaluta

Bitcoin og andre har en naturlig nedgang

Bitcoin og andre har en naturlig nedgang

Bitcoin og andre har en naturlig nedgang. I krypto-verdenen går det opp og ned, og nå opplever vi en nedtur etter at Bitcoin og andre kryptovalutaer nådde rekordhøye priser. Bitcoin har falt 5% de siste 24 timene og ligger nå på $41,550. Selv om det er mindre enn fredagens $44,500, er det fortsatt høyt sammenlignet med det siste året.

Hvorfor det skjer

Folk tar ut gevinstene sine, og det skjedde spesielt mandag morgen. Mange solgte krypto de hadde holdt lenge, noe som førte til en nedgang. Men eksperter sier at dette ikke betyr at prisene kommer til å falle mye. For at alt skal gå bra, er det viktig at Bitcoin holder seg over $40,000.

Hvorfor krypto har gått opp

Mange tror at amerikanske myndigheter snart vil godkjenne en spesiell type fond for Bitcoin, det som blir omtalt som BitcoinEtf.. Mange har tolket et ja, og en godkjenning alle rede. Dette er noe som kan føre til at flere ønsker å investere. I tillegg tror folk at Federal Reserve, den amerikanske sentralbanken, kommer til å senke rentene sine, noe som vanligvis er bra for krypto. Alt dette har hjulpet prisene å stige.

Hvorfor dette påvirker Bitcoin

Bitcoin har fått en boost fra store økonomiske ting som skjer. Prisene på vanlige aksjer i USA har også gått opp på grunn av forventninger om at økonomien kommer til å bli bedre. Dette er grunnen til at folk nå ser på hva Federal Reserve skal gjøre i de kommende dagene.

Hva som kan skje videre

Selv om det ikke er ventet at Federal Reserve skal senke rentene akkurat nå, er det viktig å høre på hva sjefen, Jerome Powell, sier. Hvis han snakker om å senke rentene i fremtiden, kan det få krypto-markedet til å stige igjen.

Hva folk forventer

Mange som handler med krypto håper på det beste. Det virker som de tror at Bitcoin-prisen vil nå $50,000. Dette er basert på avtaler som folk har inngått for å kjøpe Bitcoin til denne prisen senere i januar.

Andre kryptoer følger etter

Det er ikke bare Bitcoin som har falt. Ether, som er den nest største kryptovalutaen, har gått ned 7% til under $2,200. Mindre kryptoer som Cardano og Polygon har også gått ned.

Konklusjon

Krypto-markedet er fortsatt uforutsigbart, og det er viktig å følge med på hva som skjer. Med store beslutninger fra Federal Reserve i vente, vil det være interessant å se hvordan krypto-investorene reagerer. Prisene kan fortsatt svinge, så hold øynene åpne for nye utviklinger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *