BitcoinKrypto NyheterKryptovaluta

Google forbereder seg på potensielle Bitcoin ETF-er

Google forbereder seg på potensielle Bitcoin ETF-er

Google forbereder seg på potensielle Bitcoin ETF-er. Ved å lette på reglene for kryptoannonser. Den store aktøren innen online annonsering, Google. Vil snart tillate markedsføring av «kryptovalutatrusts» i lys av forventede godkjennelser for Bitcoin ETF-er. I månedsvis har Wall Street-storheter, finansielle analytikere og kryptoentusiaster. Spekulert intenst om sannsynligheten for snarlig godkjenning av en Bitcoin ETF, som kunne åpne for ubegrensede milliarder av dollar i investeringer fra den tradisjonelle finansverdenen. Nå ser det ut til at verdens største nettside engasjerer seg og aktivt forbereder seg på den dagen.

Dominerer

Google, som dominerer verdenen av online annonsering. Kunngjorde at de vil oppdatere sine nåværende restriksjoner angående kryptoannonser for å tillate markedsføring av «kryptovalutatrusts». Selskapets nye retningslinjer vil tillate annonsører verifisert av Google å markedsføre «finansielle produkter. Produkter som lar investorer handle aksjer i fond som inneholder store mengder digital valuta.» Bilde: Shutterstock. Denne oppdateringen trer i kraft 29. januar. Finansinstitusjoner har teoretisert at den første spot Bitcoin ETF-en i USA. Mest sannsynlig vil bli godkjent av Securities and Exchange Commission (SEC) mellom 8. og 10. januar.

Trust

Selv om Google ikke har avklart om deres definisjon av en krypto-«trust». Vil inkludere investeringsfond som ETF-er (selskapet svarte ikke umiddelbart på Decrypts forespørsel om kommentar). Tyder denne handlingen på at den kjent risikoaverse teknologigiganten forbereder seg på en fremtid der kryptobaserte finansprodukter blir en akseptert og vanlig funksjon i verdensøkonomien. Googles annonseringsretningslinjer forbyr for øyeblikket produkter og tjenester som fremmer kjøp, salg eller handel med kryptovalutaer. Inkludert DeFi-protokoller, initial coin offerings og tokenlikviditetspuljer. Selskapet gjør imidlertid forretninger med kryptobørser, så lenge disse børsene er lisensiert, i samsvar med lokale lover og sertifisert av Google. Selskapet myknet nylig sin holdning til annonser for NFT-spill i september.

kryptovaluta

Spot Bitcoin ETF-er ville tillate tradisjonelle finansinstitusjoner og investorer å få eksponering for BTC uten å eie noen kryptovaluta selv. Mens SEC gjentatte ganger har avvist slike produkter år etter år. Endret dette seg da BlackRock, verdens største formuesforvalter, presenterte sin egen søknad om en Bitcoin ETF tidligere denne sommeren.

Analytikere antar at godkjenningen av en Bitcoin ETF kunne tilføre kryptomarkedet en imponerende sum på 1 billion dollar. Alene på ryktene om en slik hendelse har kryptopriser over hele linjen steget betydelig i de siste ukene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display