Krypto Nyheter

Revolut stanser midlertidig visse kryptotjenester for sine forretningskunder i Storbritannia

Revolut stanser midlertidig visse kryptotjenester for sine forretningskunder i Storbritannia

Revolut stanser midlertidig visse kryptotjenester for sine forretningskunder i Storbritannia. Det med henvisning til de nylig innførte reklamereglene fra Financial Conduct Authority (FCA). Dette trinnet samsvarer med en bredere trend i kryptoindustrien. Der flere selskaper tilpasser tjenestene sine for å overholde FCA’s regler for markedsføring som trådte i kraft i oktober.

Financial Conduct Authority

Revolut, en fremtredende aktør innen fintech-sektoren. Registrerte seg hos Financial Conduct Authority i september i fjor for å lette tilbudet av kryptotjenester innen Storbritannia. Imidlertid, som svar på de kommende regulatoriske endringene, har banken besluttet å midlertidig stanse muligheten for britiske forretningskunder å kjøpe kryptovaluta gjennom plattformen Revolut Business, fra og med 3. januar 2024. Til tross for denne midlertidige suspensjonen vil kunder beholde muligheten til å holde og selge kryptovaluta gjennom plattformen.

Intern kilde

Beslutningen ble kunngjort av en intern kilde og rapportert av City A.M. På mandag, basert på en e-post de hadde fått tilgang til. Ifølge kilden er den midlertidige pausen ment å gi selskapet tilstrekkelig tid til å tilpasse sine eksisterende forretningsrettede kryptotjenester. Det gjør de for å sikre overholdelse av de nye kravene spesifisert i «bakenden». Av reglene for finansiell markedsføring, kjent som Direct Offer Financial Promotion (DOFP). Disse reglene, fastsatt av den britiske regulator, skal tre i kraft 8. januar 2023.

Grunnlagt i 2015

Revolut, grunnlagt i 2015, har utviklet seg til å bli en betydelig aktør innen den digitale bankverdenen. Ved å tilby et utvalg av finansielle tjenester, inkludert valutaveksling, budsjetteringsverktøy og investeringsalternativer. Har plattformen blitt populær for sitt brukervennlige grensesnitt og innovative tilnærming til banktjenester. Med sin inntreden i kryptotjenester muliggjorde Revolut at brukere kunne kjøpe, selge og holde ulike digitale eiendeler direkte fra kontoene sine.

Midlertidige suspensjonen

Den midlertidige suspensjonen av kryptotjenester for britiske forretningskunder. Reflekterer Revoluts forpliktelse til regulatorisk overholdelse og etterlevelse av stadig skiftende finansielle standarder. Mens kryptomarkedet fortsetter å utvikle seg, navigerer finansinstitusjoner den dynamiske regulatoriske landskapet for å sikre integriteten og sikkerheten til tjenestene sine.

Ulemper

Selv om denne handlingen kan medføre midlertidige ulemper for noen Revolut-brukere. Understreker den viktigheten av å samsvare med regulatoriske rammeverk. For å fremme et bærekraftig og sikkert miljø for kryptotransaksjoner innenfor det tradisjonelle finanssystemet. Revoluts proaktive tilnærming til tilpasning til regulatoriske endringer. Viser selskapets dedikasjon til å tilby pålitelige og overensstemmende finansielle tjenester til sin mangfoldige brukerbase.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *