Krypto NyheterKryptovaluta

AIA Carnival Tar i Bruk Kryptovalutabetalinger i Spennende Samarbeid med hi Super App

AIA Carnival Tar i Bruk Kryptovalutabetalinger i Spennende Samarbeid med hi Super App

AIA Carnival Tar i Bruk Kryptovalutabetalinger i Spennende Samarbeid med hi Super App. Det Hong Kong-baserte arrangementsfirmaet AIA Carnival har inngått partnerskap med den finansielle superappen hi for å integrere kryptobetalinger.

Samarbeidet har som mål

Dette samarbeidet har som mål å introdusere kryptobetalinger innenfor live arrangementer, og representerer en sammensmelting av liveunderholdning og avansert finans-teknologi. På AIA Carnival kan deltakere bruke kryptovaluta som Bitcoin, Ethereum og USDT. Til å kjøpe mat og drikke fra utvalgte leverandører. Hi Super App muliggjør denne prosessen ved å la brukere starte betalinger ved å skanne QR-koder. Og gir dermed et ekstra lag av sikkerhet og brukervennlighet som forbedrer den generelle karnevalsopplevelsen.

Pressemeldingen

I pressemeldingen uttrykte representanter fra Great China Entertainment Group, arrangøren av AIA Carnival, entusiasme for disse nye utviklingene, i tråd med Hongkongs regjeringsinnsats for å posisjonere byen som et knutepunkt for blockchain-teknologi.

Skritt fremover

Samarbeidet med hi sees som et skritt fremover for å knytte underholdning og ny finans-teknologi. Representanter fra hi understreket bruksområdene til kryptovalutaer i virkeligheten, og omtalte initiativet som en flott mulighet til å vise deres potensiale i daglige opplevelser. Partnerskapet er i tråd med Hongkongs progressive holdning innenfor Web3-området og støtter integreringen av kryptovalutaer i mainstream arrangementer.

AIA Carnival og hi

Mens samarbeidet mellom AIA Carnival og hi utviklet seg, uttrykte begge organisasjonene entusiasme for de fremtidige mulighetene som partnerskapet gir. Ved å ta i bruk kryptobetalinger håper arrangementet å tilby en fremtidsrettet opplevelse for sitt globale publikum og endre måten fremtidige livearrangementer blir organisert på.

Det Hong Kong-baserte arrangementsfirmaet AIA Carnival har inngått partnerskap med den finansielle superappen hi for å integrere kryptobetalinger.

Et ord om kryptoregulering i Hong Kong

Ifølge Globallegalinsights. Er den regulatoriske holdningen til Hongkongs regjering mot kryptovalutaaktiviteter bemerkelsesverdig åpen og inkluderende, understreket av innføringen av passende reguleringer. En betydelig utvikling er den forestående endringen som tillater detaljhandelstilgang. Til ‘non-security’ Virtual Assets (VAs) som handles på lisensierte Virtual Asset Trading Platforms (VATPs). Midt i utfordringene rundt FTXs opprør. Har Securities and Futures Commission (SFC) fortsatt med sitt forslag om å autorisere Virtual Asset (VA) futures exchange-traded funds (ETFs).

Når det gjelder kryptovalutaer, er de bredt klassifisert i to kategorier, nemlig sikkerhetstokens og ikke-sikkerhetstokens. Fra 1. juni 2023 regulerer Securities and Futures Commission (SFC) i Hong Kong. Ikke-sikkerhetstokens hvis en part har til hensikt å drive en Virtual Asset Trading Platform (VATP). Innenfor Hong Kong eller tilby VATP-tjenester til Hong Kong, selv om VATP utelukkende håndterer ikke-sikkerhetstokens.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *