Krypto Nyheter

SEC informerte om at de starter prosesser for å vurdere godkjenning

SEC informerte om at de starter prosesser for å vurdere godkjenning

SEC informerte om at de starter prosesser for å vurdere godkjenning. Eller avslag. Angående den foreslåtte regelendringen som muliggjør notering av produktene.

Det amerikanske verdipapir, og børs tilsynet (SEC). Har utsatt beslutningen om å godkjenne søknader fra ulike kapitalforvaltningsselskaper angående Ethereum-børshandlede fond (ETF-er) til mai 2024.

Ifølge diverse innsendinger har SEC utstedt utsettelsesordrer for Ethereum ETF-søknader fra Ark Invest/21Shares, VanEck, og Hashdex. Utsettelse for 3 ETH ETF-er

Søkte

Ark Invest/21Shares, VanEck og Hashdex søkte om å lansere Ethereum ETF-er i september. VanEck- og Ark Invest/21Shares-produktene følger spotprisen på ether (ETH). Mens Hashdex ønsker å lansere en kombinert fond som inkluderer spot- og terminsprisbevegelser.

SEC informerte om at de iverksetter prosesser for å avgjøre om de skal godkjenne eller avvise den foreslåtte regelendringen. Som gir tillatelse til notering av produktene. Innsendingene er nå åpne for offentlige kommentarer og vil være tilgjengelige i 35 dager etter at søknadene er publisert i Federal Register.

Indikerer ikke at kommisjonen har konkludert

«Oppstart av prosesser indikerer ikke at kommisjonen har konkludert med noe vedrørende problemene som er involvert. Kommisjonen ber interesserte parter om å gi skriftlige innspill om deres syn, data og argumenter. Angående de nevnte problemene, i tillegg til eventuelle andre bekymringer de måtte ha med forslaget,» uttalte SEC.

James Seyffart

Analytiker James Seyffart fra Bloomberg mener at kommisjonens siste avgjørelse har forlenget fristen for godkjenning eller avslag av forslagene til mai 2024. Dette til tross for at utsettelsesordrene for VanEck, Ark Invest/21Shares og Hashdex var forventet innen henholdsvis 25. desember, 26. desember og 1. januar. Invesco og Grayscale er også med

SEC forlenget fristene

De nye innsendingene kommer kort tid etter at SEC forlenget fristene for Ethereum ETF-søknader fra Invesco/Galaxy Digital og Grayscale Investments. Invesco ønsker å lansere en ny spot Ethereum ETF. Mens Grayscale har planer om å konvertere Grayscale Ethereum Trust (ETHE) til et spotprodukt.

Beslutningen for Invesco Galaxy Ethereum spot ETF. Var opprinnelig planlagt for 23. desember, men utsettelsen har forskjøvet den nye datoen til 4. februar. Grayscales offentlige kommentarperiode har allerede avsluttet. Men SEC har bestemt seg for å bruke mer tid for å avgjøre om den foreslåtte regelendringen blir godkjent.

I mellomtiden venter kryptofellesskapet på godkjennelse av omtrent 13 søknader for spot Bitcoin ETF-er innen januar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display