BitcoinKrypto Nyheter

MicroStrategy avslutter året 2023 med et massivt Bitcoin-kjøp på 615 millioner dollar

MicroStrategy avslutter året 2023 med et massivt Bitcoin-kjøp på 615 millioner dollar

MicroStrategy avslutter året 2023 med et massivt Bitcoin-kjøp på 615 millioner dollar. Forretningsintelligensfirmaet har avsluttet året med å skaffe seg ytterligere 14 620 bitcoins, til en samlet verdi av omtrent 615,7 millioner dollar.

MicroStrategy fortsetter sin akkumulering av Bitcoin uten å bremse opp.

I den siste utviklingen gjennomfører programvareutvikleren grunnlagt av Michael Saylor et strategisk trekk ved å erverve 14 620 bitcoins for omtrent 615,7 millioner dollar til en gjennomsnittspris på 42 110 dollar per bitcoin.

Kunngjort på X Kontoent til Michael Sayolor

26. desember 2023

Per 26. desember 2023 eier MicroStrategy, som har etablert seg som den største bedriftseieren av Bitcoin, nå betydelige 189 150 BTC. Som ble kjøpt for omtrent 5,9 milliarder dollar, med en gjennomsnittlig kjøpesum på 31 168 dollar per bitcoin. Det siste trekket bekrefter MicroStrategys forpliktelse til Bitcoin som en langsiktig reserveverdi.

Utviklingen kommer på et tidspunkt da Bitcoin handlet til 42 934 dollar etter en 16% økning i løpet av måneden. Den børsnoterte forretningsintelligensprogramvaregiganten på NASDAQ. Investerte nylig 600 millioner dollar for å kjøpe 16 130 BTC til en gjennomsnittspris på 36 785 dollar per bitcoin for nesten en måned siden. MicroStrategy opplevde en snuoperasjon i november i år da de tjente over 1 milliard dollar i urealisert fortjeneste fra Bitcoin.

Etter å ha hentet seg inn fra en milliarddollartap i 2022 som ble tilskrevet oppgangen i kryptovalutaens verdi. Med det siste kjøpet har denne figuren økt. Og rapporter antyder at selskapet for øyeblikket står overfor 2,21 milliarder dollar i fortjeneste. På sin 5,9 milliarder dollar store Bitcoin-investering. Tross nedgangen og overdreven volatilitet etter 2022-markedsnedgangen fortsatte Saylor å være en langvarig talsmann for Bitcoin. Toppledelsen spådde nylig en tidobling av eiendelens verdi innen 2024. Og tilskrev dette potensielle bølge-løpet til faktorer som den kommende halveringen, samt den potensielle godkjenningen av en spot-Bitcoin ETF.

Disclaimer: Denne artikkelen er kun ment for informasjonsformål og utgjør ikke økonomisk rådgivning. Lesere oppfordres til å utføre egne undersøkelser før de tar investeringsbeslutninger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display