Krypto Nyheter

Rettssak mot en bitcoin-mining farm i Texas

Rettssak mot en bitcoin-mining farm i Texas

Rettssak mot en bitcoin-mining farm i Texas. Har kastet lys over en voksende trend: amerikanske kryptogruber støttet av millioner av dollar fra kinesiske investorer. Texas og andre amerikanske stater har ønsket krypt minere velkommen. I 2021 forbød Kina minere, og noen ser ut til å ha flyttet til USA. En rapport fra New York Times viser vanskelighetene med å spore internasjonal investering i bransjen. Etter at Kina forbød all miningdrift i september 2021, begynte bitcoin-mining selskaper. I økende grad å vende seg til steder som rurale deler av Nebraska, Wyoming og spesielt Texas.

Artikkel

Nylig artikk fra New York Times antyder at disse krypto-minene fører til noen bekymringsfulle samfunnsmessige konsekvenser.

En bitcoin-miningfarm. i den 281 personers , storebyen Channing, Texas. Står overfor en rettssak for anklager om at den ikke betalte arbeidere fullt ut. BitRush, også kjent som BytesRush, eies av Jerry Yu. En 23 år gammel student ved New York University som er kinesisk statsborger og amerikansk bosatt.

krypto-miningselskap

Crypton Mining Solutions, et annet Texas-basert krypto-miningselskap. Saksøker også BitRush og hevder at selskapet ikke betalte for utførte tjenester. Rettssakene har avdekket dokumenter som viser at kinesiske investorer har strømmet til USA. Og brukt hundrevis av millioner dollar på å bygge og drive kryptogruber, rapporterte Times.

Takk til sin billige energi og krypto-vennlige lovgivning har Texas blitt et knutepunkt for mining farmene. Store lagre fulle av datamaskiner som «graver» digital valuta som bitcoin døgnet rundt.

Kinesiske investorer som setter opp virksomhet i USA kan bruke disse mingene til å generere krypto og deretter bytte det mot dollar online.

kryptovaluta

Miningfarmene og utstyret kjøpes ofte med kryptovaluta, noe som gjør opprinnelsen til disse midlene umulig å spore, ifølge Times. Denne mangelen på synlighet gjør det mulig for investorer å omgå tilsyn fra amerikanske reguleringsmyndigheter. Og begrensninger på pengeutgang fra Kina. I rettssaken anklaget Crypton Mining Solutions investorene til BitRush for å være «ikke bare kinesiske borgere, men borgere i høyt politiske og innflytelsesrike forretningsposisjoner,» rapporterte Times.

Yus advokat, Gavin Clarkson, fortalte Times via e-post at påstandene mot Yu var «grunnløse.»

Imidlertid viste ytterligere undersøkelser av avisen at personene som signerte pantelånet på Yus leilighet på Manhattan, matchet navnene til et ektepar som eier aksjer i kinesiske selskaper verdt mer enn 100 millioner dollar.

Dokumenter fremskaffet av Times antyder at paret, Yu Hao og Sun Xiaoying, potensielt Yus foreldre, også kan være investorer og direktører i BitRush.

Yus advokat ville ikke bekrefte overfor Times Yus forhold til individene eller identitetene til aksjonærene.

Dette er ikke første gang et krypto-mininge selskapet har kommet under gransking for sin tilknytning til Kina og potensielle sikkerhetsrisikoer.

Pentagon-offiserer begynte å overvåke en bitcoin-operasjon i Wyoming i oktober. Mining farmens eieres bånd til Kina utgjør en trussel mot nasjonal sikkerhet, rapporterte New York Times.

Miningfarmen ligger rett overfor et Microsoft datasenter og en nærliggende militærbase.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display