BitcoinKrypto Nyheter

Bitcoin verdt hele 1 milliard dollar ble trukket ut fra handelsplattformene

Bitcoin verdt hele 1 milliard dollar ble trukket ut fra handelsplattformene

Bitcoin verdt hele 1 milliard dollar ble trukket ut fra handelsplattformene. I det som er den største enkeltstående utstrømningen på ett døgn på et helt år. Når bitcoin forlater handelsplattformene, tolker folk det ofte som et tegn på at investorene ønsker å beholde Bitcoinene. Sine over lengre tid, i stedet for å selge dem.

Bevegelsen av kryptovaluta

Utstrømning fra handelsplattformene innebærer at kryptovaluta, for eksempel. Bitcoin, beveger seg aktivt fra en sentralisert handelsplattform til eksterne lommebøker. Eller andre former for lagring som ikke har direkte tilknytning til en børs. Dette skjer når investorer velger å ta kontroll over sine kryptoaktiva ved å flytte dem til private lommebøker, også kjent som «cold wallets» eller «offline wallets.»

Det med utstrømning fra handelsplattformene. Tolkes ofte som et signal om investorenes intensjon om å beholde kryptovalutaene over lengre tid. I stedet for å handle eller selge dem på kort sikt. Dette kan være et positivt signal fordi det indikerer en tro på langsiktig verdiøkning. Investorer tar ofte denne handlingen for å øke sikkerheten rundt sine kryptoaktiva. Da private lommebøker gir bedre beskyttelse mot hacking og sikkerhetsbrudd som noen ganger kan påvirke sentraliserte børser.

Glassnode

Sammenfattende indikerer utstrømning fra handelsplattformen at kryptovaluta aktivt flytter seg fra børsen til privat lagring. Dette tolkes ofte som en indikasjon på investorenes langsiktige tro på verdien av den spesifikke kryptovalutaen.

Data fra Glassnode. Et selskap som analyserer blockchain, viser at på onsdag forlot over 28 000 bitcoin, til en verdi av 1,19 milliarder dollar, handelsplattformene. Dette er den største utstrømningen på ett døgn siden 14. desember 2022.

Når investorene tar bitcoin ut fra handelsplattformene, tolkes det ofte som et signal om at de ønsker å beholde myntene selv i stedet for å ha dem på en plattform. Coinbase, notert på Nasdaq-børsen og ansvarlig for forvaltningen av ni av de tolv foreslåtte bitcoin-børsomsatte fondene (ETF-ene) . I USA, opplevde en enkeltstående hendelse der investorer aktivt trakk ut over 18 000 bitcoin på onsdag, ifølge analysefirmaet CryptoQuant. Dette har ført til spekulasjoner i kryptofellesskapet om institusjonell aktivitet i forkant av forventede lanseringer av fondene i januar.

Totale mengden bitcoin

Den totale mengden bitcoin på lommebøker tilknyttet handelsplattformene har nådd det laveste nivået siden april 2018, med 2 327 025 bitcoin. Når færre bitcoin er tilgjengelige på plattformene, kan det føre til økt etterspørsel og dermed en økning i prisen.

Prisen på Bitcoin ved siste oppdatering var 42 700 dollar. En økning på hele 158% i løpet av året, ifølge data fra CoinDesk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display