BitcoinKrypto Nyheter

Cathie Wood’s ARK Invest Fjerner Grayscale Bitcoin Trust

Cathie Wood’s ARK Invest Fjerner Grayscale Bitcoin Trust

Cathie Wood’s ARK Invest Fjerner Grayscale Bitcoin Trust, aksjer Før Forestående ETF-Beslutning: Rapport. ARK Invest sitt børsnoterte fond (ETF) har angivelig avhendet alle sine beholdninger i krypto-giganten Grayscale’s flaggskip Bitcoin (BTC) trusts.

Ifølge Bloomberg tømte ARK Next Generation Internet ETF sine gjenværende 2.25 millioner aksjer av Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) på onsdag. Wood’s fond akkumulerte også 4.32 millioner aksjer av ProShares Bitcoin Strategy ETF for BTC-futureksponering samme dag.

Optimisme før USAs SEC Beslutning om Bitcoin ETF den 10. januar

Dette skjer i kjølvannet av optimisme om at US Securities and Exchange Commission (SEC). Endelig vil godkjenne den første amerikanske spot Bitcoin ETF den 10. januar.

Tidligere avviste SEC Grayscale’s forsøk på å konvertere GBTC til en spot Bitcoin ETF. Noe som førte til at selskapet saksøkte. I august fastslo en føderal dommer at SEC burde revurdere søknaden for å unngå vilkårlighet og inkonsekvens.

Ifølge en uttalelse fra Wood, rapporterer Bloomberg. At ARK Next Generation Internet ETF helt kvittet seg med sine GBTC-beholdninger. «Av forsiktighet» i tilfelle SEC bestemmer seg for å nekte tillatelse til å konvertere trusten til en spot marked BTC ETF.

Wood sier, «Vi vet ikke nøyaktig hvem som vil bli godkjent og om de har oppfylt alle kriteriene som SEC har lagt foran oss. Vi er like optimistiske om Bitcoin som vi noensinne har vært.»

Tidligere denne måneden sa Grayscale CEO Michael Sonnenshein at godkjenningen av en spot-basert Bitcoin ETF ville åpne dørene for investorer i det 30 billioner dollar store rådgivningsmarkedet for å få eksponering for BTC.

Wood uttrykker fortsatt troen på Bitcoin’s potensial og påpeker at godkjenningssituasjonen forblir uklar. Mens ARK Next Generation Internet ETF tar skritt for å beskytte seg, understreker de samtidig sin fortsatte optimism om kryptovalutaen. Michael Sonnenshein’s kommentarer om at en spot-basert Bitcoin ETF åpner dørene for store investorer gir et glimt av det potensielle landskapet hvis godkjenning oppnås.

Fremtiden

I en bredere sammenheng samsvarer disse handlingene med ARK Invests fremtidsrettede tilnærming til blockchain- og Bitcoin-investeringer. Deres proaktive holdning til å tilpasse porteføljen indikerer en forpliktelse til å navigere i regulatoriske landskap samtidig som de opprettholder optimisme om fremtiden for kryptovaluta.

I takt med utviklingen av kryptomarkedet forblir Cathie Wood og ARK Investment faste i troen på Bitcoins utsikter, selv midt i regulatorisk usikkerhet. Deres strategiske manøvrer belyser den dynamiske naturen i kryptoverdenen og viktigheten av tilpasningsevne for å navigere i det stadig skiftende landskapet for blockchain og digitale eiendeler.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *