Crypto millionærLifestyle

Kryptomillionæren Eddy Zillan

Kryptomillionæren Eddy Zillan


Kryptomillionæren Eddy Zillan. Eddy Zillan kastet seg inn i verdenen av kryptovalutahandel bare var 15 år gammel. En alder som egentlig var for ung for å åpne en konto på den populære handelsplattformen Coinbase. Denne plattformen krever at brukerne er minst 18 år gamle. Til tross for denne begrensningen, valgte Zillan å overse nettstedets brukervilkår og opprettet kontoer både på Coinbase og en annen handelsplattform ved navn Kraken. Han gjorde en forsiktig investering på 100 dollar, i kryptovalutaen ether.

Var skeptisk

Zillan innrømmer at han i begynnelsen var skeptisk til å sette pengene sine inn i det relativt nye kryptovalutamarkedet. Han hadde først hørt om det i forbindelse med det nå nedlagte narkotikanettstedet Silk Road. På den tiden, i 2015, var det få troverdige ressurser tilgjengelige for å gi råd om hvordan man skulle investere i kryptovaluta.

«I den perioden jeg investerte, fantes det ingen YouTubere, ingen erfarne investorer. Og ingen jeg kunne lære av,» delte Zillan i et intervju med Business Insider. «Det fantes ingen bøker eller veiledere, og det var virkelig utfordrende å tilegne meg en formell utdanning på dette feltet på egenhånd.»

Når Zillan sjekket kontoene sine noen timer etter å ha investert de første 100 dollaren, fant han ut at han allerede hadde tjent 10 dollar. Selv om beløpet kanskje ikke høres imponerende ut, ble Zillan overrasket.

Jeg har akkurat fått 10 prosent avkastning

«Jeg tenkte: ‘Wow, jeg har akkurat fått 10 prosent avkastning på en dag. Det er utrolig,'» sa han. Neste dag investerte Zillan mer penger. Denne gangen var det 1,000 dollar.

En uke senere la han til 5,000 dollar, og uken etter det ytterligere 6,000 dollar. På kort tid hadde Zillan investert litt over 12,000 dollar. Alle sparepengene fra tennisundervisningen, sammen med en betydelig sum han hadde fått som gaver og fra bar mitzvah for noen år siden.

«Jeg tok en stor risiko,» sa han.

I begynnelsen var Zillans foreldre delt i synet på sønnens interesse for digitale valutaer. Mens moren godkjente, var faren bekymret og advarte mot det han betraktet som en ekstremt risikabel satsing.

Samtidig begynte Zillans skepsis å forsvinne dag for dag.

Øke kraftig

I løpet av de første månedene begynte avkastningen hans å øke kraftig. Mens gevinstene gradvis økte, fordypet Zillan seg i å lese om kryptovalutaer, og til tider brukte han timer daglig på kryptofora eller samtaler med andre investorer online. Snart begynte han å eksperimentere med alternative kryptovalutaer, også kjent som «altcoins,» og drev med daglig handel.

På kort tid hadde Zillans opprinnelige investering vokst betydelig. Han forteller at den samlede verdien av kryptoporteføljen hans nådde en imponerende sum på 350,000 dollar.

Zillan fortsatte å utdanne seg selv om kryptovalutaer ved å benytte de begrensede ressursene tilgjengelige online. Han sier at kunnskapen hans om markedet i stor grad stammer fra samtaler med andre investorer og personer involvert i skapingen av kryptovalutaer.

Som mange andre som investerte tidlig i kryptovalutaer, erkjenner Zillan at fortjenesten hans delvis skyldes gunstig timing. Men han påpeker at det å ta smarte investeringsbeslutninger innen kryptovaluta krever mer ferdighet enn bare å åpne en konto på Coinbase.

Cryptocurrency Financial

Selskapet hans, Cryptocurrency Financial, tilbyr rådgivning om investering i kryptovaluta til bedrifter og nybegynnere. Denne uken planlegger han å lansere forbrukerappen for programmet sitt, Coinalert.ly. Som er designet som en blanding av ressurser for kryptovalutainvestorer, inkludert handelstips, guider, forklaringer og nyheter. Zillan sier at appen fyller et tomrom i kryptovalutamarkedet. Mangelen på ressurser med investeringsråd, til tross for den voksende innflytelsen til kryptovalutaer.

Hittil har kryptosamfunn i stor grad stolt på nettsteder som Reddit for å diskutere det ofte volatile markedet, styrken til en gitt valuta og det som ser ut til å være «pump-and-dump»-ordninger.

Zillan, som tidligere har tatt $250 i timen for private tjenester innen kryptovalutainvestering, sier at målet hans ikke nødvendigvis er å tjene penger på selskapet, men «å gjøre kryptosamfunnet større.»

«Jeg ønsker å se kryptovalutaer som fremtiden,» sa han. Sitat: «I’m not some guy off of Wall Street,» he said. «There’s no motive or reason for me to try to trick people.»

På nettsiden sin beskriver han seg selv som «Crypto Millionaire». Og blir ofte avbildet på tropiske steder eller ved siden av luksuriøse sportsbiler. (Zillan eier tre luksusbiler, som han sier ble finansiert gjennom en kombinasjon av profitt fra kryptovalutaer. Tidlige investeringer, og økonomisk støtte fra foreldrene hans, begge velstående forretningsfolk.)

På ett bilde smiler Zillan bredt ved siden av et maleri av seg selv der han fremstilles som den beryktede Wall Street-mogulen Jordan Belfort i en scene fra filmen «The Wolf of Wall Street.»

Hvorfor sammenligning

Når han blir spurt om hvorfor han sammenligner seg selv med en av de mest beryktede Wall Street-handlerne i nyere tid, beskriver Zillan bildene som «en markedsføringsstrategi» som ikke skal forveksles med selskapets effektivitet.

«Selvfølgelig er det veldig iøynefallende. Wolf of Wall Street handlet med dårlige penny-aksjer, men det vi gjør er helt annerledes,» sa han. «Jeg bruker det bare til markedsføring. Hva vil fange oppmerksomheten din? Noen ord, eller et bilde av det?» Vil du se mer om livet til Eddy Zillan, så er linken til instagram profilen her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display