Crypto millionærKrypto NyheterKryptovaluta

En meme-trader tjent over 22 millioner dollar

En meme-trader tjent over 22 millioner dollar

En meme-trader tjent over 22 millioner dollar. Det gjorde traderen på å handle meme-tematiserte tokens på Solana blockchain. Blockchain analysefirmaet Lookonchain. Bemerket at den 26. april ble det observert betydelig handelsaktivitet fra en handelsmann som brukte kontoen Solana Name Service «paulo.sol».

Meme trader Tjener Over 22 Millioner dollar. Traderen oppnådde betydelige profitter fra eiendeler som Dogwifhat (WIF), Jeo Boden (BODEN) og Bonk (BONK).

De begynte ved å investere i BONK den 11. november 2023, og kapitaliserte på dens stigende trend. Ved å adoptere en strategi med å kjøpe under prisfall og selge på topper. Gjennomførte traderen vellykkede swingtrader, og oppnådde rundt 6,28 millioner dollar fra BONK-transaksjoner.

Lookonchain på X

BONK

Traderen kapitaliserte også på WIF og BODEN, selv om de ikke gjorde det i begynnelsen av lanseringene deres. De begynte å skaffe seg WIF den 4. desember 2023. Og BODEN den 6. mars. Og tjente henholdsvis 9,51 millioner og 7,04 millioner dollar fra disse handlene.

Totalt samlet de omtrent 22,83 millioner dollar fra handel med Solana-baserte meme-tokens. Selv om betydelige profitter ble realisert, har Traderen fortsatt 7,6 millioner dollar i BODEN-tokens og 5,7 millioner dollar i WIF.

I tillegg diversifiserte Traderen porteføljen sin ved å investere 1,77 millioner dollar i POPCAT. Og omtrent 6 millioner dollar i PUPS, og ble den største innehaveren av PUPS på Solana blockchain.

Handelsmenn Nyter Fordeler Av Solana Meme Mynt Bølge Samfunnsmedlemmer har rost Traderen for deres strategiske manøvrer i kryptomarkedet. En bruker tilskrev Traderen suksess til deres standhaftige overbevisning heller enn flaks.

En annen bruker roste Traderen for å demonstrere «diamanthender». Et uttrykk som indikerer evnen til å holde posisjoner i volatile markedsforhold.

Denne traderen er blant flere som har tjent på spenningen rundt Solana meme-mynter. For eksempel, den 3. april, transformerte en annen trader 13 000 dollar til 2 millioner dollar på bare en tim. Det gjorde traderen ved å handle MOEW-tokens kort tid etter at de ble notert på desentraliserte børser. De kjøpte opprinnelig 499,9 millioner MOEW med 4 Ether og solgte 111,65 millioner MOEW for 99 ETH (328 000 dollar). Mindre enn en time senere, og beholdt 388,24 millioner MOEW.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display