BlockchainKrypto NyheterKryptovaluta

Etherscan Utvider Blockchain Data Services med Solscan Acquisition

Etherscan Utvider Blockchain Data Services med Solscan Acquisition

Etherscan Utvider Blockchain Data Services med Solscan Acquisition. De tar et stort skritt mot å styrke tilgjengeligheten av blockchain-data ved å ønske Solscan.io velkommen til sitt nettverk. Dette strategiske partnerskapet markerer et betydelig skritt i retning av å forbedre brukeropplevelsen og tilby mer omfattende tjenester innen blockchain-verdenen.

Vi er glade for å kunngjøre at Solscan.io, en fremtredende blokkutforsker for Solana-økosystemet, har sluttet seg til Etherscan. Dette samarbeidet fortsetter våre pågående tiltak for å forbedre tilgjengeligheten av blockchain-data på tvers av flere nettverk.

Siden grunnleggelsen i 2021 har Solscan betjent over tre millioner månedlige brukere. Solscan har mange funksjoner som er kjent for brukere av Etherscan, inkludert detaljert informasjon om adresse, token og transaksjon, samt API-er, instrumentbord og NFT-metadata.

«Solscan-teamet har bevist sin ekspertise gjennom årene ved å tilby detaljerte innsikter og analyser. Deres kompetanse i å gjøre blockchain-data tilgjengelig og brukervennlig samsvarer også perfekt med vårt oppdrag hos Etherscan,» sa Matthew Tan, administrerende direktør og grunnlegger av Etherscan. Vi vil fortsette å gjennomføre vår visjon om å tilby troverdig nøytral og rettferdig tilgang til blockchain-data. Integrering av ytterligere nyttige funksjoner på tvers av utforskere. Forbedret støtte og en mer sømløs brukeropplevelse.

Vi er sterkt forpliktet til å hjelpe hele blockchain-samfunnet med å oppfylle sitt løfte og oppnå allmenn aksept. Med dette nye tilskuddet til teamet håper vi å bidra ytterligere til økosystemet. Følg med for flere oppdateringer Info.Ethescan.com

Integrasjon

Med Solscan sin integrasjon blir Etherscan rustet til å levere enda bedre tjenester til sine brukere. Denne sammenslåingen vil ikke bare berike datautforskningen, men også forsterke støtten og tilgjengeligheten, fremme en mer sømløs opplevelse. Etherscan forplikter seg sterkt til å være en pålitelig kilde for blockchain-data og ser frem til å bidra til videre vekst og utvikling i blockchain-samfunnet. Følg med for spennende oppdateringer i tiden som kommer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *