AI-Teknologi

AI-nøkkel på Windows 11-PCer

AI-nøkkel på Windows 11-PCer

AI-nøkkel på Windows 11-PCer. Microsoft har nettopp annonsert den mest betydningsfulle endringen i tastaturene sine. På hele tre tiår ved introduksjonen av en kunstig intelligens (AI) -tast. Denne nyskapende nøkkelen gir brukere tilgang til Copilot, Microsofts kraftige AI-verktøy, på de kommende Windows 11-PCene.

Denne revolusjonerende endringen markerer et dypt samarbeid mellom Microsoft og OpenAI, der Microsoft er en betydelig investor. OpenAI driver Copilots imponerende AI-evner. Som tidligere har blitt integrert i andre produkter som Microsoft 365 og Bing-søk allerede i 2023.

Hovedkonkurrenten

Apple har allerede inkludert en Siri-knapp på berøringsfeltet i Macbooks de siste årene. Men Microsoft tar nå et stort skritt fremover med introduksjonen av denne AI-nøkkelen. Copilot, drevet av OpenAI’s GPT-4 store språkmodell, vil hjelpe brukere med funksjoner. Som søking, skriving av e-poster og til og med oppretting av bilder.

I en kunngjøring på Microsofts offisielle blogg beskriver Yusuf Mehdi, konserndirektør i Microsoft. Dette som et «transformerende» øyeblikk, og sammenligner det med den banebrytende introduksjonen av Windows-tasten for nesten 30 år siden. Han understreker at denne nye nøkkelen vil «forenkle» og «forsterke» brukeropplevelsen.

Disse nyskapende tastaturene forventes å være tilgjengelige på nye produkter fra februar. Og Microsoft planlegger å vise frem noen av disse produktene på den kommende CES-tech-arrangementet som starter neste uke i Las Vegas.

Office 365-produktene

Copilot har allerede vist seg å være et kraftig verktøy i Office 365-produktene. Det er også integrert i søkemotoren Bing. Professor John Tucker, datavitenskapsmann ved Swansea University. Mener at introduksjonen av denne nøkkelen er et «naturlig skritt». Og viser selskapets fokus på å forbedre brukeropplevelsen på tvers av alle deres produkter.

Selv om noen hever et øyenbryn over at tastaturet har endret seg så lite på 30 år. Ser det ut til at Microsoft tar et stort steg fremover med denne nyskapende AI-nøkkelen. Dette markerer ikke bare en betydelig forandring i tastaturteknologien, men også Microsofts vedvarende innsats for å ligge i forkant av teknologiske fremskritt.

Oppsummert

Microsofts revolusjonerende endring i tastaturer med AI-nøkkel, ser vi tydelig at dette skrittet representerer en betydelig utvikling i tastaturteknologien. Med Copilot, drevet av OpenAI’s GPT-4, tar Microsoft et stort steg mot å forbedre brukeropplevelsen på tvers av deres produkter. Denne innovative tilnærmingen, som Yusuf Mehdi beskriver som «transformerende,». Ser ut til å sette en ny standard for tastaturer, og vi kan forvente spennende bruk av AI i Windows 11-PCer. Med lanseringen ventet fra februar, ser fremtiden lys ut for Microsofts engasjement for å være i fronten av teknologiske fremskritt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *