Krypto NyheterKryptovaluta

Lav Aktivitet i Derivatmarkedet Signaliserer Forsiktighet Blant Krypto-Investorer Før SECs Bitcoin ETF-Beslutning

Lav Aktivitet i Derivatmarkedet Signaliserer Forsiktighet Blant Krypto-Investorer Før SECs Bitcoin ETF-Beslutning

Lav Aktivitet i Derivatmarkedet Signaliserer Forsiktighet Blant Krypto-Investorer Før SECs Bitcoin ETF-Beslutning. Kryptomarkedets dynamikk gjennomgår en markant endring. Mens den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) forbereder seg på en avgjørende beslutning om spot Bitcoin-børshandlede fond (ETF). CryptoQuants ferske ukentlige rapport fokuserer på dominansen av salgsordrer i evigvarende futures-markeder.

Salgsordrer Rår Mens Investorer Utviser Forsiktighet

Midt i Bitcoins svingende reise, som begynte året på 42 400 dollar. Toppet på 45 800 dollar. Den 2. januar, og trakk seg tilbake til $41 800 påfølgende dag, viser markedsdeltakere betydelig forsiktighet. Forholdet mellom Taker Buy Sell-volum er konsekvent under én, noe som signaliserer et marked der salgsvolumene tar førsteplassen. Dette reflekterer investorenes fokus på å realisere profitt i lys av nylige oppganger.

Lav Aktivitet i Derivatmarkedet

Nedgangen i aktivitet i derivatmarkedet er en bemerkelsesverdig observasjon. Tilskrevet stigende kostnader knyttet til å åpne lange posisjoner og en bølge av profittaking blant investorene. Analytikere fra CryptoQuant. Påpeker at åpne interesser i evigvarende futures-markeder forblir på dempede nivåer, noe som indikerer tilbaketrekking fra BTC-investorer og handelsmenn fra å starte lange posisjoner etter desember 2023-rallyet.

Virkningene av Tidligere Oppganger Linger

Etter den betydelige prisstigningen i desember 2023 har investorer ikke bare avstått fra å åpne nye lange posisjoner. Men har også begynt å kapitalisere på fortjenesten. Markedsleverage har stupt til sitt laveste nivå siden januar 2022, noe som understreker en konservativ tilnærming blant markedsdeltakere.

Utfordringer i Åpning av Lange Posisjoner

Kostnadene knyttet til å åpne lange posisjoner har skutt i været. Noe som avskrekker handelsmenn fra aktiv deltakelse i evigvarende futures-markeder. Nåværende priser gjenspeiler de som ble sett under historiske topper for BTC og Ether i november 2021. Skapende nøling blant investorer for å engasjere seg på disse forhøyede nivåene.

Innvirkning på Evigvarende Futures-Markeder

Den vedvarende ubalansen i Taker Buy Sell-volumforholdet, som favoriserer salgsdominans, indikerer en forsiktig markedsstemning. Mens salgsordrene øker, forblir kortsiktige urealiserte gevinster høye, en trend historisk sett knyttet til forestående prisjusteringer.

Mens SECs beslutning om spot Bitcoin ETFs henger i luften. Navigerer kryptoentusiaster gjennom et landskap preget av dempet derivataktivitet, økt forsiktighet, og fokus på å sikre profitt. Samspillet mellom disse faktorene legger grunnlaget for et avgjørende øyeblikk i kryptomarkedet, i påvente av den regulatoriske dommen. Som potensielt kan påvirke fremtidige markedsdynamikker betydelig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *