BitcoinKrypto Nyheter

JPMorgan Spår Betydelig Kapitalflyt fra Eksisterende Kryptoprodukter til Nye Spot Bitcoin ETF-er

JPMorgan Spår Betydelig Kapitalflyt fra Eksisterende Kryptoprodukter til Nye Spot Bitcoin ETF-er

JPMorgan Spår Betydelig Kapitalflyt fra Eksisterende Kryptoprodukter til Nye Spot Bitcoin ETF-er. De nylig opprettede ETF-ene kan tiltrekke seg inntil 36 milliarder dollar fra andre kryptoprodukter. Som Grayscale Bitcoin Trust (GBTC), ifølge en rapport. Det er uklart hvor mye fersk kapital de nye spot bitcoin-børshandlede fondene (ETF-er). Vil tiltrekke seg, men betydelige midler fra andre kryptoprodukter forventes å strømme inn, sa J.P. Morgan i en forskningsrapport torsdag.

Markedsreaksjonen på den amerikanske verdipapirtilsynets (SEC) nølende godkjenning av spot bitcoin (BTC) ETF-er. Har vært relativt dempet, med fokus. Som nå rettes mot hvor mye kapital disse nye ETF-ene vil trekke til seg, ifølge rapporten.

Nikolaos Panigirtzoglou

«Vi er skeptiske til optimismen som deles av mange markedsdeltakere for øyeblikket. Om at mye fersk kapital vil komme inn i kryptomarkedet som følge av godkjennelsen av spot bitcoin ETF. » Skrev analytikere ledet av Nikolaos Panigirtzoglou.

Likevel ser banken en betydelig rotasjon fra eksisterende kryptoprodukter til de nylig opprettede ETF-ene. Så selv om ingen ny kapital tilføres kryptomarkedet, kan de nye ETF-ene fortsatt tiltrekke seg inntil 36 milliarder dollar.

Potensiell Kapitalflyt

Banken spår at omtrent 3 milliarder dollar kan forlate Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) og migrere til de nylig etablerte spot ETF-ene. Dette forventes å skje når investorer tar gevinst etter å ha kjøpt rabatterte GBTC-aksjer i sekundærmarkedet det siste året. I tillegg ser banken opptil 20 milliarder dollar fra detaljhandelsinvestorer. Som flytter fra digitale lommebøker på kryptobørser til de nye ETF-ene.

Høye gebyrer fra Grayscale som Utløser Kapitalutstrømning

Grayscales høye gebyrer kan også utløse kapitalutstrømning. Med mindre selskapet senker prisene mot nivået satt av Blackrock (BLK). Og andre tilbydere, kan mye mer kapital, kanskje ytterligere 5-10 milliarder dollar. Forlate GBTC relativt raskt for å migrere til rimeligere spot bitcoin ETF-er, legger banken til.

Institusjonelle Investorer og Overgang til Rimeligere Spot ETF-er

Institusjonelle investorer som har sine kryptoaktiva i fondsformat. Kan skifte fra ETF-er basert på futures og GBTC til rimeligere spot ETF-er. Spesielt hvis GBTC er treg med å redusere sine gebyrer, legger rapporten til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *