Krypto Nyheter

Dubai forbereder seg til det 29. verdensblockchainmøtet

Dubai forbereder seg til det 29. verdensblockchainmøtet

Dubai forbereder seg til det 29. verdensblockchainmøtet, med SUN Minimeal som medarrangør. WBS, et arrangement av Trescon, samler de fremste web3-hodene som bekrefter regionens avgjørende rolle innen blockchain og krypto.

Dubai, De forente arabiske emirater, 12. april 2024, Chainwire – Trescon inviterer alle til WBS-arrangementet og til å kjøpe pass her.

#WBSDubai, et anerkjent blockchain-arrangement med en global arv, er planlagt for 22.-23. april. Dette toppmøtet, ventet av entusiaster og fagpersoner, blir medarrangert med SUN Minimeal. Utover sitt lederskap innen ernæringsmessig innovasjon, utforsker SUN Minimeal blockchain med SUN Rewards-programmet og SUN Minimeal Coins ($UN). Noe som markerer et betydelig skritt i integreringen av blockchain-teknologi med helse- og livsstilsprodukter. For å fremme bærekraftighet, velvære og overkommelighet.

Partnerskapet med SUN Minimeal understreker en felles forpliktelse til innovasjon, bærekraftighet og helse innen den voksende blockchain-samfunnet. Ved å slå seg sammen med World Blockchain Summit, bekrefter SUN Minimeal sin forpliktelse til å fremme og ta i bruk innovative blockchain-løsninger raskt.

«Samarbeidet med SUN Minimeal illustrerer vår dedikasjon til å vise frem blockchain-innovasjoner som har reell innvirkning,». Bemerket Sharath Kumar, forretningsdirektør hos Trescon. Han la til, «I en tid der blockchain-teknologi omformer industrier, er integrasjonen av blockchain med bærekraftige livsstilsløsninger som SUN Minimeal et bevis på den transformative kraften til blockchain-innovasjon.»

SUN Minimeals blockchain-baserte løsninger strekker seg utover tradisjonelle diettilbud. Deres SUN Rewards-program har som mål å utnytte blockchain-teknologi. For å belønne livsstilsendringer blant brukere, og tilbyr et digitalt belønningsprogram som potensielt belønner brukere for deres forpliktelse til en sunnere livsstil.

SUN AG

Wolfgang Grabher, administrerende direktør og grunnlegger av SUN AG, delte sin entusiasme for samarbeidet og uttalte. «Vi gleder oss til å vise frem SUN Minimeal og sitt innovative belønningsprogram på World Blockchain Summit Dubai 2024. Og gi innsikt i den vellykkede SUN-bruken som genererte mer enn 100 millioner dollar i omsetning i matsektoren i sitt første år, ved hjelp av innovativ blockchain-teknologi.» Han la til: «Vår misjon er å redusere ressursene til ernæring med mer enn 90% og reversere problemet med høye matpriser gjennom inflasjon. Vi ser på WBS som en utmerket plattform for å knytte SUN til blockchain-verdenen.»

WBS Dubai fungerer som en viktig plattform for dialog om fremtiden for blockchain-teknologi, og tilbyr muligheter for nettverksbygging, samarbeid og utveksling. Av innsikt blant kunnskapsrike personer i sektoren. Toppmøtet vil inneholde hovedtaler, paneldebatter og verksteder ledet av anerkjente eksperter. Sammen med en utstilling som viser de nyeste fremskrittene innen blockchain-applikasjoner.

Utforsk denne muligheten til å engasjere deg med teknologisk innovasjon på WBSDubai. Et sted der viktige ideer og betydningsfulle løsninger kommer sammen. Knytt kontakter med fremtredende akademikere, innovative gründere og bemerkelsesverdige skikkelser innen blockchain-industrien. Toppmøtet tilbyr innsikt i de nyeste utviklingene og trendene, og gir en verdifull plass for ekspertveiledning og meningsfull nettverksbygging.

Sentrale diskusjonstemaer inkluderer:

  • Krypto markedets volatilitet: Bear Market vs. Bull Market trender
  • Avkoding av reguleringslandskapet for virtuelle eiendeler
  • DeFi i dag: Fra hypen til virkeligheten
  • Maksimering av ESG-impact med blockchain
  • Styrking av samfunn: Web3‘s rolle i å fremme inkluderende deltakelse
  • Tokenisering av virkelige eiendeler: Fremtiden for finans
  • NFT-er utenom samleobjekter: Renessansen av digitale eiendeler

Begrenset antall

Trescon minner om at det er et begrenset antall rabatterte billetter, så sørg for å registrere deg for World Blockchain Summit Dubai raskt for å sikre din deltakelse på dette intellektuelt stimulerende arrangementet.

Om World Blockchain Summit (WBS) World Blockchain Summit (WBS), en del av Trescon, en av verdens raskest voksende arrangører av B2B arrangementer for ny teknologi, etterspørselsgenereringstjenester og mer, er en arrangementsskaper fokusert på Web3. Ledelsesteamet har over 20 års erfaring med å organisere vellykkede konferanser, utstillinger og toppmøter. WBS samarbeider med ledere og innovatører innenfor Web3-industrien som rådgivere for å sikre at arrangementene er i tråd med nåværende markedsbehov og trender.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display