BitcoinKrypto NyheterKryptovaluta

Derfor stopper ikke Bitcoin ved 100 000 Dollar

Derfor stopper ikke Bitcoin ved 100 000 Dollar

Derfor stopper ikke Bitcoin ved 100 000 Dollar. Hayes sammenlignet Bitcoin med gull, men fremhevet sistnevnte som den mest passende løsningen.Under diskusjonen om pengepolitikken som blir fulgt av den amerikanske regjeringen samt andre økonomiske gigantene som Kina og Japan. Fremhevet BitMEX’s medgrunnlegger, Arthur Hayes, Bitcoin som den eneste passende løsningen i tider med ekspanderende sentralbankbalanser.

Han kom med disse kommentarene under den pågående Token2049-konferansen i Dubai.

Token2049-konferansen i Dubai

Derfor stopper ikke Bitcoin ved 100 000 Dollar - Arthur Hayes_valutaen

Reelle avkastningene

Hayes begynte med å fastslå at de reelle avkastningene vil fortsette å være negative. Noe som er noe den amerikanske føderale banken (US Fed) og finansdepartementet aktivt håndterer for å opprettholde. Dette skyldes at de har tillatelse til å låne midler til lavere renter.

Skulle den trenden fortsette, noe som har vært tilfelle de siste tiårene. Vil Bitcoin og andre kryptovalutaer fortsette å øke i verdi, sa den tidligere BitMEX-lederen. Han advarte imidlertid også mot det motsatte. Men sa at det er svært lite sannsynlighet for at de reelle avkastningene vil gå positive når som helst snart.

Han mener at BNP-tallene som hevdes av USA og andre regjeringer er kunstige og kunngjøres for publikum for å holde dem i sjakk.

Løsningen for denne fiat-pengepolitikken ligger utenfor den, påpekte han. Hayes fremhevet gull som det historiske valget, gitt at det har eksistert i tusenvis av år. Han sa at det gule metallet har tjent sin hensikt i lang tid. Men det har mange ulemper som unngås ved å eie en eiendel som har alle dens fordeler. Uten noen av de potensielle negative sidene, Bitcoin.

Bitcoin vs Gull

Derfor stopper ikke Bitcoin ved 100 000 Dollar - Arthur Hayes - Dubai_valutaen

Som sett i hans presentasjon, er gull vanskelig å bære, spesielt i store mengder, mens BTC er digital. Historien har sett mange eksempler der regjeringen har beslaglagt gullbeholdninger. Og dette kan ikke skje med Bitcoin, som eksisterer i den digitale verden.

Gitt hans prediksjon om at USAs pengepolitikk vil forbli den samme. Sa Hayes at folk burde snu seg mot Bitcoin og ikke la seg skremme av de nylige gevinstene. De bør ikke forlate markedet bare fordi posisjonene deres er oppe med 200% de siste månedene.

Han tror BTCs pris vil fortsette å stige og vil ikke stoppe på $100 000. Han har tidligere kommet med ganske optimistiske spådommer. Inkludert en pris på $750 000 for BTC i løpet av de neste par årene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display