Krypto Nyheter

Sam Altmans OpenAI er i samtaler om partnerskap med Worldcoin

Sam Altmans OpenAI er i samtaler om partnerskap med Worldcoin

Sam Altmans OpenAI er i samtaler om partnerskap med Worldcoin. Det er Sam Altmans OpenAI er i samtaler om partnerskap med Worldcoin. Det potensielle partnerskapet kommer i lys av økt regulatorisk gransking for begge selskapene. OpenAI, et kunstig intelligensselskap med medstifter og leder Sam Altman, er angivelig i partnerskapsforhandlinger med Tools For Humanity’s Worldcoin. Et kryptobasert universelt grunninntekt- og identitetsbekreftelsesfirma som også er medgrunnlagt av Sam Altman.

Ifølge Bloomberg er de to selskapene i forhandlinger om et partnerskap som vil se OpenAI tilby AI-løsninger og tjenester til Worldcoin. Med muligheten for ytterligere synergi på veien.

Enhver partnerskap mellom OpenAI og Worldcoin ville nesten sikkert tiltrekke seg ytterligere regulatorisk gransking med tanke på Altmans status i begge selskapene.

Ifølge Tools for Humanitys administrerende direktør Alex Blania, i samtale med Bloomberg:

«Jeg tror det bare er på grunn av Sam. Bare, som mye mer oppmerksomhet enn du vanligvis ville møte. Med et selskap av den størrelsen eller et prosjekt av den størrelsen.»

Uklart

Det er uklart nøyaktig hva Blania kan ha ment med kommentarene sine. Ettersom Worldcoin for øyeblikket er blant verdens mest aktive tjenester for universell grunninntekt. Og identitetsbekreftelse med et gjennomsnitt på to millioner brukere per dag.

Relatert: Worldcoin når 10 millioner brukere, 70 millioner transaksjoner og minst 13 geiter kjøpt

Kontroverser og regulatorisk gransking er ikke noe nytt for noen av selskapene. OpenAI har nylig overlevd trusler om å etterforske sitt partnerskap med Microsoft. Som en fusjon av europeiske myndigheter, og unngikk til slutt anklagene helt.

Og Worldcoin har møtt forbud i Portugal, Kenya og Spania bare i løpet av de tre første månedene av 2024.

Worldcoin har så langt brukt det meste av 2024 på å se etter muligheter til å utvide virksomheten sin. Som Cointelegraph nylig rapporterte, lanserte selskapet sin egen blockchain, en lag-2-løsning som prioriterer verifiserte Worldcoin-brukere – mennesker – over roboter.

På kryptovalutasiden annonserte Worldcoin nylig at de vil øke sin WLD-tokenforsyning med 36 millioner – for øyeblikket verdt rundt 196 millioner dollar – i løpet av de neste seks månedene som en del av et salg til utvalgte institusjoner.

Dette skjer mens populariteten til tokenet – i det minste når det gjelder distribusjon – fortsetter å øke. Semafor rapporterer at til tross for å ha et sted mellom 300 og 500 av selskapets «orbs» i feltet, står de for øyeblikket overfor mangel.

Orbs er maskinvare som Worldcoin bruker til å skanne brukerens iris. En del av det menneskelige øyet som betraktes som unikt, som våre fingeravtrykk – for å registrere og bekrefte deres digitale identitet. De som melder seg på tjenesten der den er tilgjengelig, kan skanne øynene sine for å motta 10 WLD-tokens. Som for øyeblikket handles til $4.81 ved tidspunktet for denne artikkelens publisering – pluss ytterligere to hver måned etter det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *