Krypto Nyheter

Her slutter nåværende Bitcoin Syklusen

Her slutter nåværende Bitcoin Syklusen

Her slutter nåværende Bitcoin Syklusen:

Ki Young Ju sa at Bitcoin nå er midt i sin nåværende Bull-Periode. Bitcoin-prisens utvikling de siste ti årene har vært preget av bjørne- og oksemarkeder.Generelt regnes BTC-halveringen som katalysatoren for starten av okseløpet, mens de to siste årene før hver slik hendelse domineres av bjørnene.

Rekord

Nåværende syklus. Dette har imidlertid ikke vært tilfellet i løpet av den pågående perioden, som startet midt i 2023 og først ble drevet av hypen rundt potensialet for godkjenning av spot Bitcoin ETFs i USA. Da disse produktene ble en realitet tidlig i 2024, brøt aktivumet sin topp fra 2021 og nådde en ny rekord på nesten 74,000 Dollar. Dette var første gang en ny topp ble registrert før en halvering.

Årsaken til dette er at når disse produktene kom på markedet. Betydde det at BTC nå er en legitim investeringsaktivum, siden selskapene som lanserte dem er noen av de største i verden, inkludert BlackRock og Fidelity.

Inntektene økte kraftig i løpet av de første månedene, og selv om etterspørselen har flatet ut noe de siste ukene. Har BTCs pris hatt en enorm økning og ligger fortsatt i området mellom 60,000 og 70,000 dollar.

I tillegg ryktes det at den amerikanske sentralbanken vil begynne å senke rentene senere i år. Dette regnes vanligvis som en positiv utvikling for risikofylte eiendeler som BTC og andre kryptovalutaer.

Sist, men ikke minst, fant halveringen sted for en måned siden. Selv om de fleste eksperter hevder at effektene av hver blokkbelønningsreduksjon avtar over tid, er faktum at produksjonen av nye BTC synker og nå er nede på rundt 450 BTC per dag. Mye mindre enn den gjennomsnittlige akkumuleringen av ETFs, hvaler og småinvestorer.

Når vil det ende

Ki Young Ju, administrerende direktør i CryptoQuant, hevdet at BTC for øyeblikket er midt i sin pågående okseperiode. Han viste til et diagram som viser at Bitcoins faktiske markedsverdi «vokser raskere enn den realiserte markedsverdien,». Som er en variant av markedsverdien som verdsetter hver UTXO til prisen den sist ble flyttet for.

En slik trend varer vanligvis i to år og betyr at den pågående okseperioden vil ende innen de neste 11 månedene.

Ki Young Ju

Delte meninger og spekulasjoner

Det er delte meninger om når syklusen vil ende, eller hvor høyt bitcoinprisen vil stige. Men ingenting går opp i evig tid. Det er høyst sannsynlig at bitcoinprisen vil se uante høyder frem til 2030. På veien vil den imidlertid oppleve noen tilbaketrekninger. Å forvente noe annet ville være meget unaturlig.

Denne spekulasjonen om bitcoinprisens fremtid kan hjelpe investorer med å forstå markedets volatilitet. Med riktig informasjon kan de ta bedre beslutninger. Fortsatt er det viktig å følge nøye med på markedstrender og ekspertanalyser. Dette for å navigere den ustabile verden av kryptovaluta effektivt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display