Krypto NyheterKryptovaluta

BTTs integrasjon med AI En potensiell revolusjon for fremtiden

BTTs integrasjon med AI En potensiell revolusjon for fremtiden

BTTs integrasjon med AI En potensiell revolusjon for fremtiden. Justin Sun antydet en integrasjon av BTT med kunstig intelligens, altså AI. BitTorrent har vært en revolusjon for blockchain-industrien, med tanke på at deres opprinnelige operasjoner var basert på grunnprinsippene i blockchain og desentralisering. Nå kan det være tid for BitTorrent å revolusjonere blockchain-sfæren igjen. Konkret handler integrasjonen om å bringe BTT og AI-databehandling nærmere hverandre.

Målet er å redusere driftskostnader og styrke demokratisk AI.

BTT og AI-integrasjon forklart

Det ville være BitTorrents noder som bidrar til AI-databehandling. Alt de trenger å gjøre er å fullføre beregningsoppgaver. Dette ville gjøre dem kvalifiserte for BTT-tokens som belønning. Sun forklarte at ideen bak dette er å øke deltakelsen og støtte en balansert fordeling av beregningsressurser. Samtidig ville det forbedre nettverkets effektivitet.

Justin kalte dette en vinn-vinn-situasjon og la til at konseptet med demokratisering og desentralisering ikke ville bli hindret mens man gjør fremskritt innen AI-feltet. BitTorrent ville fordele beregningsbelastningen over sitt globale nettverk, noe som resulterer i en reduksjon av driftskostnader. Dette har blitt identifisert som et nøkkelaspekt av integrasjonen.

En forklaring fra grunnleggeren av TRON har satt noen ting i perspektiv. For det første forbedrer utviklingen BitTorrents økosystem. For det andre tar det blockchain-teknologi og AI-databehandling fremover for å bevise at alle slags teknologier kan sameksistere.

Kunngjøringen om å distribuere BTT-tokens som belønninger har møtt en liten begrensning. Tokenen har falt med 4,31 % de siste 24 timene, på tidspunktet for artikkelen. BTT handles til $0.000001826. Likevel anslår BTT-prisprognoser at dette er et midlertidig fall. Prisen er satt til å stige til $0.00000254 innen utgangen av året, som er 2024.

Anta at BTT-tokens distribueres nå, vil de fortsatt ha stor nytte i fremtiden til tross for det pågående bearish-mønsteret på handelsmarkedet. Integrasjonen forbedrer ytterligere kraften til innholdsleveringsnettverk og distribuert datakraft.

Potensiell påvirkning på BTT-prisen

Det er grunnleggende å først gå gjennom påvirkningen som BitTorrents globale nettverk vil ha etter integrasjonen. En stor vekt legges på reduksjon av driftskostnader. Men den faktiske påvirkningen går utover det. For det første viser det at det omfattende nettverket kan utnyttes på en bredere måte enn tradisjonelle anvendelser. Videre baner det vei for utviklinger innen distribuert databehandling og innholdsdistribusjonsnettverk.

AI får i hovedsak tilgang til en desentralisert plattform for å gjøre betydelige fremskritt. Barrierer forventes å reduseres betydelig, slik at brukere og utviklere kan gå inn i sfæren med lite til ingen nøling. Blockchain vil bli mer tilgjengelig for publikum over hele verden, og teknologien vil bli ryggraden i teknologiske innovasjoner knyttet til AI og andre former for teknologi.

Enkelt sagt, samspillet mellom AI- og BTT-økosystemene gir en betydelig mulighet til å etablere et fundament som fremtidige utviklinger vil avhenge av. Derfor er spekulasjonene om BTT-prisen bare positive, uansett hvor den handles på kort sikt. Den estimerte milepælen ved slutten av tiåret er 0.00000954,- dollar.

Oppsummert

Integrasjonen av BTT med AI er en betydelig utvikling. Justin Sun er forpliktet til å redusere driftskostnadene og ytterligere demokratisere økosystemet. BTT-tokenen opplever en nedgang. Dette kan snu trenden når integrasjonen begynner å vise resultater.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display