Krypto Nyheter

Winklevoss kryptofirma-kunder vil få tilbake tre ganger verdien av sine frosne eiendeler

Winklevoss kryptofirma-kunder vil få tilbake tre ganger verdien av sine frosne eiendeler

Winklevoss kryptofirma-kunder vil få tilbake tre ganger verdien av sine frosne eiendeler. Kunder av kryptoplattformen Gemini kan forvente å få tilbake mer enn tre ganger verdien av sine digitale eiendeler som ble fanget i FTX-fallet — et sjeldent utfall for kreditorer involvert i en konkurs.

Gemini, børsen grunnlagt av Cameron og Tyler Winklevoss, sa onsdag at de har sikret en 232% tilbakebetaling for kunder som deltok i sitt utlånsprogram, Earn, et partnerskap med en tredjepart som stoppet uttak da uro grep kryptomarkedene i november 2022.

Mer enn 230,000 Gemini-kunder mistet tilgangen til omtrent 940 millioner dollar verdt av digitale eiendeler. I løpet av det siste halvannet året har krypto gjort et comeback, noe som har økt verdien av de frosne midlene til 2.18 milliarder dollar.

Begeistret

«Vi er begeistret over at vi har klart å oppnå denne tilbakebetalingen for våre kunder. Vi anerkjenner vanskelighetene forårsaket av denne lange prosessen og setter pris på våre kunders fortsatte støtte og tålmodighet gjennom hele perioden,» sa Cameron Winklevoss, Geminis president, i en uttalelse.

Gemini gikk i februar med på å returnere minst 1,1 milliarder dollar. Til kundene i utlånsprogrammet og betale en bot på 37 millioner dollar. For utrygge og uforsvarlige praksiser som en del av et forlik med New York Department of Financial Services.

Onsdagens kunngjøring tar høyde for verdistigningen i krypto, og legger til mer enn 1 milliard til totalen dollar.

For eksempel

hvis en kunde hadde lånt ut én bitcoin i Earn-programmet, kan de nå forvente å få en bitcoin tilbake.

Da FTX kollapset og forårsaket kaos i kryptomarkedene, sank bitcoin kraftig til rundt 17,500 dollar. Et og et halvt år senere er verdien på en bitcoin rett under 70,000 dollar.

Earn-kunder kan forvente å motta sin gjenværende aktivabalanse innen de neste 12 månedene, sa Gemini.

Kunder av FTX. Som en gang var den nest største kryptobørsen i verden. Forventes også å bli kompensert fullt ut, med renter. Delvis takket være den stigende verdien av FTXs kryptobeholdninger og smarte investeringer i kunstig intelligens som de klarte å likvidere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display